Vuoden Lelu 2015 -kilpailun voittajat

Vuoden Lelu -kilpailun sarjoja uudistettiin tänä vuonna ja siirryttiin suositusikään perustuvista sarjoista kilpailusarjoihin, joissa lelut jaettiin niiden teeman mukaan. Uudistus toi mukanaan innostusta kilpailua kohtaan sekä uusia osallistujia. Kuluttajien iloksi kilpailu poiki varsin erityyppisiä voittajaleluja, joista on helppo poimia ideoita vaikkapa lahjoihin.

Alla esittelemme pelikilpailun tämän vuoden voittajat. Kaikkiin kilpailuun osallistuneisiin leluihin voit käydä tutustumassa sivun alareunan linkeistä.

Vuoden Ajoneuvolelu 2015

Marektoy-Safarirekka-1

Safarirekka / Marektoy Oy Ltd

”Safarirekka ja kaksi reipasta puistonvartijaa ovat valmiina leikkiin ja auttamaan eläinkavereitaan. Alligaattori, seepra, sarvikuono, elefantti, kirahvi ja virtahepo haluavat kaikki Safarirekan kyytiin, saatko kaikki mahtumaan mukaan”

 

Vuoden Hahmolelu 2015

Norstar-Zoomer-Dino-2

Zoomer Dino -robottidinosaurus / Norstar Oy

”Vain sinä voit kesyttää Zoomer Dinon! Se aistii missä olet ja mitä teet, joten pystyt ohjaamaan sitä käden liikkeillä tai pakkauksessa mukana tulevalla ohjaimella. Vihaiseksi sen saat, kun vedät sitä hännästä. Voit myös opettaa sen vaikka tanssimaan, jahtaamaan ja karjumaan. Zoomer Dinon silmien väri vaihtuu tilanteen ja sen mielialan mukaan.”

Vuoden Rakentelulelu 2015

Importante-Georello-2

Georello Tech 3D-rakentelu / Importante Oy

”Mielikuvitusta ja yksinkertaista mekaniikkaa yhdistämällä voi luoda huimia 3D-rakennelmia, jotka kampea kääntämällä saavat liikettä aikaan rattaissa, ketjuissa ja propellissa. Hurjan hauskaa itse tekemällä, pakkauksessa on 266 osaa. Ei tarvita paristoja, vain mielikuvitus on rajana.”

 

Vuoden Taaperolelu 2015

Lego-Duplo-Metsä---Puisto

Lego Duplo Metsä: Puisto / Suomen Lego Oy Ab

”Nauti päivästä villieläinpuistossa LEGO® DUPLO® Metsässä – siellä on paljon eläimiä nähtävänä! Rakenna kaurisperheelle karjasuoja, aja karhuluolan ja kettuaitauksen ohi, jotta näet ne paremmin, ja katso, miten orava juoksee metsän halki. Suuntaa sitten piknikalueelle syömään lounasta, ennen kuin leikit liukumäessä. Pienet lapset rakastavat setin kahdeksaa DUPLO villieläintä ja puiston tarjoamia leikkimahdollisuuksia. Kerro lapsille luonnon ja villieläinten kunnioittamisesta, kun he ruokkivat eläimiä pähkinäkuvapalikoilla. LEGO DUPLO Metsä: Puisto sopii erinomaisesti rakentamisen perustaitojen opetteluun rakennettavan auton, karjasuojan, portin, metsän luolan, puun ja liukumäen avulla. LEGO DUPLO palikat ovat kirkkaanvärisiä ja suunniteltu turvallisiksi lasten pienissä käsissä.”

Vuoden Teemaleikkilelu 2015

Amo-Filly-Flowertover-ponilinna

Filly Flowertover ponilinna / Amo Oy

”Filly-ponin ihastuttava monikerroksinen leikkisetti. Pakkauksessa talon lisäksi suloinen keräiltävä Filly-poni värikkäillä perhossiivillä, söpö lemmikki, runsaasti lisätarvikkeita, 2 keräilykorttia ja pieni esite. Filly-ponilla kultainen kruunu päässä ja Swarovski-kristallikoriste. Taianomainen valotoiminto toimii paristoilla (sisältyvät pakkaukseen).”

 

Ajoneuvolelut

Hahmolelut

Rakentelulelut

Taaperolelut

Teemaleikkilelut