Vuoden Ajoneuvolelu 2015 -kilpailun satoa

________________________________________________________________________________________________________________________________________

caterpillar

Caterpillar Ensikauko-ohjattava Työmaa-ajoneuvo / Amo Oy

”Ensikauko-ohjattava työmaa-ajoneuvo, helppokäyttöinen ja tukeva. Aloita leikki painamalla ajoneuvon päällä olevaa punaista nappia. Kauko-ohjaimen nappia painamalla voit ajaa eteenpäin ja kun lopetat painamisen ajoneuvo spinnaa hauskasti paikallaan.”

lentokone_ja_matkatavararekka

Lentokone ja matkatavararekka / Marektoy Oy Ltd

”Tämä lentokenttäaiheinen setti on luotu mielikuvituksellisiin leikkeihin ja tarjoaa matkustamisen kiehtovan maailman pienoiskoossa”

uggly_pet_shop_dog_wash_van

The Ugglys Pet Shop Dirty Dog Wash Van / Norstar Oy

”The Ugglys Pet Shop -koiranpesupakulla saa pidettyä pienet koirat puhtaana. Sen takaosassa on suihku ja vessa, ja siinä on yli 30 hassua äänitehostetta. Pakun mukana saa yhden erityisen UPS –keräilyhahmon.”

ferry_boat

Ferry boat / Autolautta / Tactic Games Oy

”Laske vesille Green Toys -autolautta ja sukkuloi matkustajat perille kohteisiinsa! Mihin tahansa reittisi viekin, tämä autolautta hoitaa homman. Yläkannella on penkit matkustajille ja ikkunat sisälle lauttaan. Lautan mukana tulee kaksi autoa, jotka saa helposti lastattua liikkuvaa ramppia käyttäen. Autokannelle mahtuu neljä autoa. Lautta on valmistettu sataprosenttisesti kierrätetystä muovista, eikä se sisällä lainkaan haitallisia yhdisteitä tai metalliosia.”