Vuoden Hahmolelu 2015 -kilpailun satoa

________________________________________________________________________________________________________________________________________

marvel_suoer_hero

Marvel Super Hero Mashers Feature -toimintahahmo / Hasbro Nordic

”Hero Mashers hamot antavat mahdollisuuden luoda ja yhdistellä oma supersankari. Koko sarjalle yhteisen liitosjärjestelmän ansiosta voit rakentaa aivan oman, 15 cm:n kokoisen toimintahahmon. Hero Mashers -toimintahahmojen ylävartalossa on uusi toiminto, joka tuo hahmoosi lisävauhtia. Vedä Spider-Manin vartalosta, niin näet, kuinka se pyörähtää ja iskee. Vedä Hulkin ylävartaloa taaksepäin ja näe gammavoima vauhdissa. Yhdistä eri toiminnot sekä mukana olevat varusteet ja tarvikkeet ja keksi aivan oma leikki.”

jattikenguru

Jättikenguru ja poikanen / Marektoy Oy Ltd

”Kenguruemo ja poikanen ovat valmiita pomppimaan leikin mielikuvitusmaailmaan.”

happys_settipallo

Happy’s setti / Martinex Oy

”Happy’s -koirat Chance, Bentley, Mittens ja Piper todella leikkivät kanssasi. Ne haukkuvat, seuraavat sinua, ajavat takaa palloa ja tai omaa häntäänsä ja tanssivat. Setissä myös Happy’s koiran leikkipallo, jota lemmikkikoira tavoittelee ja jonka kanssa se leikkii.”

color_create_frozen

Color´n Create Frozen (Olaf) / Tactic Games Oy

”Leluihin piirtäminen on nyt sallittua! Piirtele, väritä ja stailaa uusiksi kaikkien lempilumiukko Olaf, pese lelu, ja aloita alusta!”