Vuoden Taaperolelu 2015 -kilpailun satoa

________________________________________________________________________________________________________________________________________

little_tikes_big_dog_truck

Little Tikes Big Dog Truck / Amo Oy

”Päällä istuttava koirarekka. Nosta penkki ylös ja rekasta tulee kävelytuki. Koirarekka syö mukana tulevia palloja, kun ajat niiden yli. Vedä vivusta ja pallot vapautuvat rekan takaosasta.”

my_first_ratasetti

BRIO My First -ratasetti / BRIO AB

”My First -ratasetti tutustuttaa perheen pienimmät puurautatien maailmaan. Iloisen värikkäässä junassa on helppokäyttöiset magneetit ja ramppikiskoja pitkin juna siirtyy kätevästi lattialle ja jälleen takaisin kiskoille.”

daisy_pinopalikat

Daisy pinopalikat / Importante Oy

”Daisy kukka-aiheinen säilytyspurkki pitää sisällään erivärisiä ja muotoisia pieneen käteen sopivia palikoita, joista voi rakentaa erilaisia torneja ja muodostelmia sommittelualustalle. Kaksi palikoista on läpinäkyviä ja heliseviä. Reilu koko, purkin halkaisija 33cm. Lelua voi käyttää värien, muotojen sekä äänen tunnistamiseen ja kolmiulotteisuuden hahmottamiseen.”

 

oball

Oball / Lautapelit.fi

”Leikkipalloon on helppo tarttua ja sopiva purtavaksi ja ei mene rikki edes koiralla.”

taaperon_tyokalupakki

Taaperon työkalupakki / Marektoy Oy Ltd

”Jopa pienin rakentaja tarvitsee kunnon työkalut! Tämä yhdeksän-osainen setti sisältää vasaran, ruuvimeisselin, sahan, nauloja, ruuveja, palikoita ja värisevän porakoneen.”

 

 

 

 

easy_gasp_flutter_ball

Easy Grasp Flutter Ball / Helisevä perhospallo / Tactic Games Oy

”Vauva ilahtuu joka kerta purkaessaan pallon ja paljastaessaan sen sisällä lepattavan perhosen. Helposti tartuttavassa lelussa on ainutlaatuiset ääntä päästävät helmet jokaisen osan sisällä, ja se jakautuu kaksiosaiseksi
helistimeksi. Kun se taas kootaan, sitä voidaan vierittää lattialla ryömimisen kannustamiseksi.”

 

 

 

elainlaiva

Eläinlaiva 3 in 1 / Tevella Oy

”Puinen eläinlaiva sopii monenlaiseen leikkiin. Laiva toimii vetoleluna, lajittelulaatikkona sekä eläinten oivana leikkipaikkana. Laivan kyljessä on laskusilta, joka lisää leikkimisen riemua.”

toukka_vetolelu

Toukka vetolelu / Tevella Oy

”Ihastuttava puinen toukka, jonka selässä olevat kukat pyörivät lelua vedettäessä. Kukat voi myös irrottaa, jolloin ne toimivat hyrrinä. Vetolelun optinen kuviointi tuo lisäarvoa leikkimiseen.”