Vuoden Teemaleikkilelu 2015 -kilpailun satoa

________________________________________________________________________________________________________________________________________

doh_vinci

DohVinci-kampauspöytä / Hasbro Nordic

”Tee kolmiulotteista taidetta DohVinci-kampauspöytäsetillä! Setti sisältää neljä Deco Popsia, muotoilutyökalun ja vahapistoolin, joilla voit koristella kampauspöydän omalla tyylilläsi. Voit tehdä pyörteitä, kukkia ja muita kauniita koristeita käden käänteessä – laita väri pistooliin, purista ja luo! Erikoissuuttimella voit luoda entistäkin näyttävämpiä koristeita! Kampauspöydässä on oikea peili ja toimiva laatikko, jossa voit säilyttää tärkeitä esineitäsi. Kampauspöytäsetillä voit tehdä upeaa kolmiulotteista taidetta!”

fantacolor_daisy

Fantacolor Daisy sommittelualusta ja 900 nuppia 5 mm / Importante Oy

”Iloinen kukan mallinen sommittelualusta. Kotelossa voi säilyttää nuppeja tai kukka-alustan terälehtiin voi lajitella nupit väreittäin. Pakkauksessa mukana ideavihko. Tuttu ja tunnettu askartelu on saanut aivan uuden ilmeen 5mm nupeilla – ja kätevämpi käyttää silityshelmiin verrattuna.”

astronautin_rooliasu

Astronautin rooliasu / Marektoy Oy Ltd

”Upea astronautin puku 3-6 vuotiaille seikkailijoille. Sisältää avaruuspuvun, irrotettavan kypärän, avaruushanskat ja nimikyltin.”

iloiset_farmielain_kasinuket

Iloiset farmieläin käsinuket / Marektoy Oy Ltd

”Possu, lammas, lehmä ja hevonen muodostavat hulvattoman poppoon mielikuvituksellisiin käsinukkeleikkeihin.”

cook_roll

Cook’n Roll suklaatehdas / Martinex Oy

”Lapselle ihan oikea pikku suklaatehdas ystävien kanssa herkuttelemiseen.”

sweet_care_spa_jalkahoito

Sweet Care Spa jalkahoito / Martinex Oy

”Ihanan värinen jalkahoitosetti tytöille. Sisältää jalkakylpylaitteen sekä tekokynsiä ja koristetarroja. Pakkauksen mukana myös led-kynttilät aidon hoitolatunnelman luomiseen.”

disney_frozen_kampauspoyta

Disney Frozen -kampauspöytä, jakkara ja tarvikkeet / Simba Dickie Finland Oy

”Kampauspöydän mukana tulee tarvikkeita ja jakkara ja peilin alla on vetolaatikoita aarteiden säilyttämiseen. Jokaisen prinsessan unelma! Kampauspöydästä saa myös jalat irti, jolloin se on mille tahansa pöytätasolle soveltuva peilipöytä.”

pizza_parlor

Pizza Parlor / Tactic Games Oy

”Mamma Mia! Pizzaravintolassa valmistuvat ihanat pizzat, ja lapset pääsevät leikkimään kauppaa ottamalla tilauksia, valmistamalla pizzoja ja palvelemalla asiakkaita. Lelun osat on valmistettu sataprosenttisesti kierrätetystä muovista, eivätkä ne sisällä lainkaan haitallisia yhdisteitä tai metalliosia.