Vuoden Rakentelulelu 2015 -kilpailun satoa

________________________________________________________________________________________________________________________________________

marble_run

Marble Run Double Spriral -kuularata / Importante Oy

Kuularadassa on 111 osaa, toisiinsa yhteensopivia jolloin yhdistelmiä voi rakentaa lukemattomia oman mielikuvituksen mukaan. Kehittää luovuutta ja loogista ajattelua, miten kuulan rata muodostuu ja millaisin kaltevuuksin. Kuulan reittiä on hauska katsoa uudelleen ja uudelleen! Rakenna kisarata ja kilpaile kaksinpelinä!”

lego_friends

Heartlaken Grand Hotel / Suomen Lego Oy Ab

”Vietä elämäsi loma Heartlake Cityn Grand Hotellissa! Kun taksi pysähtyy hotellin eteen, auta Andreaa, Stephanieta ja Oliviaa ojentamaan matkalaukkunsa Nate-pikkololle, joka odottaa heitä laukkukärryn kanssa. Astu pyöröovesta hotellin upeaan aulaan, jossa on hieno kattokruunu, ja aloita tutkimusretkesi. Hae avaimet vastaanotosta Andrean Susan-tädiltä ja silitä hotellin kissaa. Nouse hissillä toiseen kerrokseen ja etsi huoneet. Valitsetko yhden vai kahden hengen huoneen? Ihastele parvekkeelta avautuvaa näkymää ja käy suihkussa, ennen kuin menet katolla olevalle altaalle. Sukella altaaseen tai rentoudu aurinkotuolissa ja nauti tuoreesta juomasta pirtelöbaarissa. Herkuttele myöhemmin kakulla ja kahvilla hotellin kahvilassa tai jäätelöllä, joka tarjoillaan ulkona terassilla suihkulähteen vieressä. Illalla Andrealla on tilaisuus loistaa, kun hän laulaa hotellin baarin viihtyisällä lavalla hänen ystäviensä soittaessa pianoa ja saksofonia. Nouse hissillä ylimpään kerrokseen, jossa Nate soittaa levyjä DJ:n kopissa ystävällisen koiransa kanssa. Mitähän huominen tuo tullessaan? Tässä upeassa hotellissa heille riittää puuhaa koko loman ajaksi!”

lego_ninjago

Kohtalon aluksen viimeinen lento / Suomen Lego Oy Ab

”Huomio, sankarininjat! Kaikki Kohtalon Alukseen ilmataisteluun Moroa, hurjaa kummitusta ja tuulen mestaria, vastaan! Tutustu kuuluisan LEGO® NINJAGO™ -aluksen upeisiin yksityiskohtiin, kuten irrotettavaan katto-osaan, jossa on Nyan taitettava paja, ja ilmapyörään. Nosta laiva kahvan avulla, säädä purjeita vipujen avulla ja liidä taisteluun. Välttele kummituslohikäärmeen näykkiviä leukoja ja piiskaavaa pyrstöä ja hyökkää kolmoisnastatykkien turvin. Aktivoi moottorin muuntotoiminto vetämällä napsautettava kaksoisharppuunalaukaisin ulos. Lähetä ilmapyörä torjumaan Moron kummitusninja ja uhkaavat skreemerit. Suojele Ilmamiekkaa näiltä häijyiltä kummituksilta.”