lmoittaudu mukaan Vuoden Peli -kilpailuun, ilmoittautumislomakkeen ja kilpailun säännöt löydät alta. Ilmoittautumisaikaa on 26.4.2019 asti.

Ilmoittautumislomake Vuoden Peli -kilpailu

Säännöt Vuoden Peli -kilpailu

Kilpailun sarjat ovat:
1. Lastenpelit
2. Perhepelit
3. Partypelit
4. Strategiapelit

Huom! Pelit voivat olla joko vuoden 2018 tai 2019 aikana Suomessa julkaistuja uutuuspelejä. Kilpailuun ilmoitettavan valmiin pelipaketin pitää olla lokalisoitu suomeksi/ruotsiksi. Lisäksi pelilaatikosta pitää löytyä pelin kisaan ilmoittavan yrityksen yhteystiedot.

Pelinäytteiden viimeinen toimituspäivä tuomareille on 31.5.2019. Leluyhdistykselle toimitetaan lopullinen versio kilpailuun osallistuvasta pelistä viimeistään 9.8.2019.

Lähetä ilmoittautumislomake sähköpostilla osoitteeseen heini.pennanen@suomenleluyhdistys.fi.

Kyselyt: Heini Pennanen, heini.pennanen@suomenleluyhdistys.fi, puh. 050 354 8280