Vuoden Strategiapeli 2015 -kilpailun satoa

________________________________________________________________________________________________________________________________________

colt_express

Colt Express / Lautapelit.fi

”Pikajunan lehmipojat valloittavat junan vaunut ja ryöstelevät toisiaan, eikä pelissä säästytä myöskään luodeilta. Sheriffin kanssa et halua samaan vaunuun. Pelin voittaa se, kuka on ryöstellyt eniten ja on siis rikkain.”

blueprints

Blueprints / Marektoy Oy Ltd

”Blueprintsissä pelaajat ovat arkkitehtejä, jotka kilpailevat kuka rakentaa taidokkaimmin annetuilla resursseilla. Pohjapiirrustus antaa pelaajille suuntaviivat, mutta tarpeen vaatiessa myös luovuudella ja kekseliäällä raaka-aineiden käytöllä voit saada aikaan mestariteoksen. Kuka pokkaa eniten palkintoja ja on kaupungin taitavin arkkitehti?”

for_sale

For Sale / Marektoy Oy Ltd

”For Sale on nopea ja hauska koko perheen peli. Tarkoituksena pelissä on ostaa ja myydä kiinteistöjä. Peli jakautuu kahteen vaiheeseen, joista ensimmäisessä pelaajat tekevät tarjouksia kiinteistöistä. Pelaajien tarkoituksena on haalia itselleen omistuksia mahdollisimman halvalla, jotta pelin toisessa vaiheessa onnistuisi maksimoimaan voittonsa myymällä mahdollisimman kalliilla. Pelin päätyttyä, eniten tienannut pelaaja vie voiton.”