Vuoden Partypeli 2015 -kilpailun satoa

________________________________________________________________________________________________________________________________________

totta_vai_tarua

Totta vai Tarua? / Amo Oy

”Hulvaton visailupeli, jossa opit tietoja, joita ei koulussa opeteta! 1000 odottamatonta, hauskaa ja yllättävää väittämää. Ole nopea, joskus vain nopein pelaaja saa vastata. Ole oikeassa! Totta vai tarua? Väärästä vastauksesta sakotetaan. Peli puhuu suomea, esittää väittämät, kertoo pisteet ja kommentoi pelin kulkua”

trivial_pursuit_aprty

Trivial Pursuit Party / Hasbro Nordic

”Trivial Pursuit -klassikkopelin pikaversio! Pelaajien on nyt mahdollista saada kolmio joka kierroksella. Pelin voi voittaa vastaamalla vain 6 kysymykseen! Jos et tiedä vastausta kysymykseen, voit käyttää apuna kysy ystävältä -toimintoa. Kun päädyt jokeriruutuun, valitse suosikkikategoriasi ja keskity lempiaihealueeseesi. Kuka on todellinen tietäjä nyt, kun säännöt ovat muuttuneet? Sen tiedätte vasta kun olette kokeilleet peliä!”

co-mix

Co-Mix / Marektoy Oy Ltd

”Co-Mixissä tehtailet tarinasi kuvakorteista kokonaisiksi sarjakuvan sivuiksi. Kun tarinat ovat valmiita, kaikki pelaajat kertovat tarinansa vuorollaan. Hauskimman, koskettavimman, jännittävimmän tai välillä jopa pelottavimman tarinan kertojat keräävät pisteitä, mutta myös taidokkaalla tarinoiden arvoinnilla voi yltää voittoon.”

bellz

Bellz / Martinex Oy

”Peli, jossa magneettisauvan avulla kerätään värikkäitä kulkusia ketjuksi.”

posse

Posse Peli / Martinex Oy

”Posse-show omassa olohuoneessa! Tässä setissä 20 tuttua haastetta tv:n suosikkiohjelman tyyliin, mukana esimerkiksi pingispallohaaste ja syömäpuikkohaaste.”

fringo

Fringo / Ab Plasto Oy Ltd

”Fringo on nerokas tietokilpailu, jossa kaikki vastaukset on annettu ja kysymykset keksit itse. Nopea ja hauska tietokilpailu, jota pelataan joukkueissa ja aikaa vastaan. Peli sisältää 1500 vastausta viidestä eri aihepiiristä. Saat vastauksen, johon keksit kysymyksen. Tavoitteena on, että joukkuetoverisi osaavat vastata kysymykseen oikein. Jokaisesta vastauksesta saat ”sytyttää” lampun pelilaudalle. Ensimmäinen joukkue jonka kaikki lamput palavat on voittaja.”

kuka_on_putkessa

Kuka on putkessa? / Ab Plasto Oy Ltd

”Todella hauska, nopeatempoinen ja nauruhermoja kutkuttava peli, joka sopii kaiken ikäisille. Pelaajat kirjoittavat lapuille henkilöiden nimiä. Laput laitetaan pieniin putkenpätkiin. Kutakin putkessa olevaa henkilöä kuvaillaan kolmella eri tavalla (sanoin, yhdellä sanalla, elekielellä). Kolme kierrosta – tikittävä kello ja joukkuekaveti, jonka pitää arvata ketä tarkoitat. Hulvattomin peli, jota olet koskaan pelannut.”