Vuoden Lelu 2023 osallistujat

AJONEUVOLELUT

Beast Machines Monster Mayhem leikkisetti ja tarvikkeet
Tactic Games Oy
Iso leikkisetti, jonka katolla on hurja dinosaurus, joka “syö” autoja! Leikkisettiin kuuluu myös eri tasoja yhdistävät rampit, esteitä, autojen laukaisulaite, toimiva tarantulahissi sekä vankiselli! Leikkisettiin voi yhdistää rataosuuksia ja se on yhteensopiva n 7,5 – 10 cm:n kokoisten metallisten pikkuautojen kanssa. Pakkaus sisältää yhden 7,5 cm:n kokoisen, Teamsterz Beast Machine -auton. Soveltuu 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Beat Hero DJ -rytmiauto
Simba Dickie Finland Oy
Luo omat rytmisi tai luota valmiisiin biitteihin. Beat Hero -autossa on vauhtia niin väreissä kuin soundeissakin. Se on auto, mutta sen katolla olevista nappuloista voi myös soittaa joko valmiita rytmejä tai äänittää omia tai sillä voi pelata. Kuulokeliitäntä, vapaasti pyörivät pyörät. Koko 33,5 cm. Paristotarve 3 x 1,5V-R6, sisältyvät.

BRIO 36017 Höyryjunasetti
BRIO Toy Oy / BRIO AB
Puksuttele ympäriinsä tällä kahdeksikon muotoisella 36017 Höyryjunasetillä, jossa on realistiset höyryefektit. Punainen paristokäyttöinen veturi tuottaa kiskoilla kulkiessaan höyryä, jota on turvallista koskettaa. Jos vesi loppuu, täytä veturi helposti junan vetämästä kuormasta. Kun veturin päällä olevaa punaista eteenpäin-nappia painetaan, etuvalo syttyy ja höyryä alkaa jälleen nousta. Matka klassisilla puukiskoilla voi jatkua kohti uusia seikkailuja!

EXOST 360 Hyper Shockz RC-AUTO
MARKKINOINTI SUOMELA OY
360 Hyper Shocks RC-auto on täysin uudenlainen temppuauto. Superkevyet ja ilmavat vaahtomuovirenkaat vaimentavat iskuja hypyissä ja näyttävissä lennoissa. Tehokas moottori kevyellä korilla, tekee autosta ennennäkemättömän ketterän stunt-auton. Auto tekee temppuja pehmeillä iskuja vaimentavilla renkailla, ja lentelee ympäriinsä kevyen olemuksensa sekä super bounce-toiminnon ansiosta. 360 Hyper Shocks RC-auto ohittaa kaikki esteet sen 360 pyöris-ominaisuuden ansiosta.
Auto kestää iskut ja pyörii vaikka portaat alas. Pyöreä suojakehikko on irrotettavissa, ja se mahdollistaa erilaiset pyörivät temput. Auton rungossa on Led valot. Tehokas ladattava akku mahdollistaa pidemmän ajoajan. Nopeus 8 km /h. 2,4 Ghz / Ohjain: 2 x AAA paristo / Auto: ladattava akku (sis.) USB

Formula-auto Exost Thunder Clap RC
MARKKINOINTI SUOMELA OY
Uusi tyrmäävä ja myrskyisä Formula-auto Exost Thunder Clap säikyttää vastustajansa koollaan ja upealla virtaviivaisella muotoilullaan. Tällä kestävillä renkailla varustetulla autolla kaarrat formularatojen kurvit suoriksi, saat ruutuliput heilahtamaan ja olet kiistatta ratojen kuningas. Kaukosäätimessä tarkka täystoiminnallinen liikkeen ohjaus. Thunder Clapin ladattavan akun ansiosta voit jatkaa formuloiden kisahuumaa pidempään. Kantosäde tässä Urbanissa formula-autossa on jopa 25 metriä, joten sillä voit ajaa palkintokorokkeelle asti noutamaan voittopokaalisi! Auton koko 1:10 Latausaika 90 min. Ajo-aika 15 min. Kantosäde n. 25 m. Ladattava akku. Paristotarve 2xAA (ei sis.) Ikäsuositus 5+

Nintendo Super Mario Movie Rumble RC
MARKKINOINTI SUOMELA OY
Nintendon maailma ylpeänä esittelee Leffan tähdittämänä uuden Super Mario Kart Mini RC auton.
Tällä huippuhienolla Super Mario Movie Rumble -autolla voit kisata perustilassa tai uhmata painovoimaa ja tehdä sivuluisuja suorittaaksesi huikeita temppuja. Lisäsuorituskyvyn ansiosta voit keulia ja pyörähtää 360 astetta. Kaukosäätimessä täystoiminnallinen liikkeen ohjaus. Super Marion kädet ja ohjauspyörä pyörivät ja pää kääntyy vasemmalle sekä oikealle. Upean punaisen Mario logolla varustetun auton putket kolisevat kuin aito Mario Kart ja valot syttyvät, kun kiihdytät pitkin kilparatoja ja väistelet esteitä. Rymistele menemään Mario Movie Rumble RC:llä.

Smashers Monster Truck Surprise
Zuru Finland Oy
Valmiina, paikoillanne – murskaa! Rakenna, aja kilpaa, törmäile ja murskaa Smashers Monster Truck – autojen kanssa! Etsi auton osat hiekan ja liman seasta, rakenna autosi ja laita kuskisi valmiiksi törmäilemään läpi muurin! Paina tulenliekkiä kuullaksesi autosi äänet ja väistele radalle asetettuja liikennekartoita päästäksesi maaliin. Lelussa on yli 25 yllätystä ja kolme erilaista autoa keräiltäväksi.

ENSILELUT

BB Junior My 1st Carry Along Garage Blue
Amo Oy
Hauska auton mallinen kannettava autotalli, jossa on mukana pieni sininen Volkswagen Beetle -auto. Autotallissa try me-ominaisuus, pääset kuuntelemaan torven törähdyksiä, auton ääntä, musiikkia tai saat autonmalliseen talliin etuvalot päälle. Talli aukeaa huoltoasemaksi. Voit peruttaa auton talliin sisään, jossa myös pesupaikka autolle sekä auton tankkaamispiste. Kaikki kätevässä kompaktissa kannettavassa tallissa. Tallin valot/äänet toimivat paristolla (2 x 1,5V “AAA”/LR03 mukana paketissa). Mukana tulevat paristot on vain esittelykäyttöön, ei pitkäikäiseen leikkiin. Suosittelemme alkaliparistoja leikkiin.

HEADU Montessori Sanakortit (suomenkielinen)
Anvol Oy
Tämä peli kehittää lasten kielellisiä taitoja ja tarjoaa ensimmäisen kokemuksen leikkimisestä abstraktien
käsitteiden avulla. Peli perustuu Maria Montessorin opetusmenetelmään, jossa käytetään eri aisteja oppimisen apuna. Kolmivaiheinen oppimismenetelmä edistää luonnollista ja spontaania oppimista. Vauvan muistikortit ovat muotoiltuja ja niissä on tuntoaistia stimuloivia pintoja. Muistikortit kehittävät myös visuaalista havainnointia ja niiden avulla voi opettaa lapsille myös muita käsitteitä, kuten sanojen äänteitä.

Fisher-Price® Laugh & Learn® Twist & Learn Gamer
Toyrock Oy
Värikkäässä leikkikäsikonsolissa riittää tutkittavaa ja puuhailtavaa. Yli 10 nappulaa ja painiketta, jotka aktivoivat lauluja, ääniä ja fraaseja ja värikkäitä valotoimintoja! Käsikonsolin kahvoja on hauska liikutella. Mainio lelu niin kotiin, rattaisiin kuin autoonkin! Paristokäyttöinen. Ikäsuositus 9 kk+.

Janod Menopeli dino
Leikkien Group Oy
Hyppää iloisen dinon selkään ja potkuttele kohti uusia seikkailuja! Kääntyvät etupyörät mahdollistavat menon juuri haluamaasi suuntaan, renkaiden kumipinta vaimentaa menoa ja matala selkänoja varmistaa, että pysyt kyydissä kovemmassakin vauhdissa. Jätä dino parkkiin ja kiitä matkasta silittämällä sen pehmeää häntää. Janod Menopeli dino on kiva ja kehittävä potkulelu taaperoille. Menopelin kyydissä on hauska harjoitella motoriikkaa, tasapainoa ja koordinaatiota. Dinon tukeva runko on valmistettu FSC®-sertifioidusta puusta ja pehmeän hännän voi irrottaa pesua varten (30°C).

Kaloo Tunnustelukuutio
Leikkien Group Oy
Kaloo Tunnustelukuutio sisältää paljon tutkittavaa aivan pienillekin lapsille. Suuressa pehmokuutiossa on erilaisia tekstuureja tunnusteltavaksi (tuntoaisti), rapisevia ja heliseviä yksityiskohtia kuunneltavaksi (kuuloaisti), vahvan kontrastin omaavia kuvia katseltavaksi (näköaisti) sekä nauhoja ja muita yksityiskohtia tartuttavaksi (pinsettiote ja hienomotoriikka). Monipuolisesti lapsen eri aisteja stimuloiva lelu on kehitetty yhteistyössä varhaiskasvatuksen ammattilaisten ja toimintaterapeuttien kanssa tukemaan lapsen varhaista kehitystä 0-2 vuoden iässä. Sarjaan kuuluu täydentäviä sensori-motoriikkaleluja.

Little Dutch Kävelykärry Vintage Van
MARKKINOINTI SUOMELA OY
Käynnistä moottorisi ja kuvittele olevasi tämän superviileän Van-pakettiauton kuljettaja. Tyylikkäästi muotoiltu Puinen Vintage-kävelykärry auttaa lasta oppimaan askel askeleelta kävelemään. Se on erinomainen tasapainon, koordinaation ja motoristen taitojen kehittämiseen. Van-surffausauton ajaton muotoilu on myös täydellinen lelujen kuljetukseen ja säilytykseen. Laita lempilelusi kärryyn ja lähde kävelyseikkailulle Surffiauton kanssa! Kävelykärry on sertifioitua FSC-puuta. Ikäsuositus +12 kk. Kärryn koko koottuna 34 x 26,5 x 45 cm.

Little Dutch Puuhapöytä Kukkia & Perhosia
MARKKINOINTI SUOMELA OY
Lähde seikkailulle kukkien ja perhosten maailman tämän hienomotoriikkaa kehittävän vaaleanpunaisen puuhapöydän ääressä. On aika ratkoa pulmia, rakentaa kukkatorneja ja leikkiä helmispiraalilla. Viimeistele palapeli, käännä pyörät ja ylitä kukkapellot pupun, toukan tai leppäkertun kanssa. Tämä puinen monitoimipöytä haastaa lapsen monin tavoin ja jokainen aktiviteetti tukee hienomotoristen taitojen kehitystä. Se stimuloi silmän ja käden koordinaatiota ja turvallisen sekä tasapainoisen suunnittelun ansiosta puuhapöytä kannustaa myös seisomaan ja pystyssä pysymään. Ikäsuositus pöydälle on +12kk. Pöydän korkeus koottuna 54cm ja leveys 39x39cm. Monitoimipöytä on sertifioitua FSC-puuta ja sarjasta löytyy myös sininen merellinen versio.

Luomupuutarha
Oy Suomen LEGO Ab
Hauskaa ulkoilmatekemistä sisätiloissa LEGO® DUPLO® setin parissa. Kirkkaanväriset palikat ja osat innostavat pienet lapset tutustumaan puutarhaan, eläimiin ja kasvien kasvuun. Setissä on palikkalaatikko, jossa kaikki osat pysyvät järjestyksessä leikkihetken päätyttyä.

MEGA Bloks® Move N Groove Caterpillar
Toyrock Oy
Iloinen toukka puksuttaa eteenpäin puutarhan pörriäisiä kyydissään! Rakenna taaperosi kanssa toukkajuna tai vaikkapa korkea torni. Mukana hauskoja ötökkäpalikoita, joissa on erilaisia mielenkiintoisia pintoja. Rakentaminen kehittää lapsen motoriikkaa ja mielikuvitusta. Rakennussetti sisältää yhteensä 30 palaa. Valmiin toukan pituus 60 cm. Ikäsuositus yli 1-vuotiaille.

Save the Sea Turtle Konna pehmolelu
Tactic Games Oy
Tule mukaan talkoisiin ja auta elvyttämään meren kauniit aallot adoptoimalla oma ”Save the Sea -pehmolelu”! Save the Sea -sarja esittelee yksinkertaisen, hauskan ja ympäristöystävällisen tavan ottaa ensiaskeleet vastuullisen toiminnan puolesta. Save the Sea pehmolelut on turvallisia ja laadukkaita ja ne on valmistettu 100% kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. Kaikki pehmolelun osat on kierrätysmateriaaleista ja se on 100% kierrätettävä. Pehmojen kangas on valmistettu merestä kerätyistä muovipulloista ja jokainen pehmo sisältää tiedon montako pulloa pehmon valmistukseen on käytetty. Pehmoissa on mukana adoptiosertifikaatti joka luo vahvan siteen lapsen ja lelun välille sekä ilmainen appi. Save the Sea -pehmolelujen avulla voit turvata lapsesi tulevaisuutta ja saada oikean suuntauksen aluilleen!

SmartMax Build and Drive – Magneettinen auto
Leikkien Group Oy
SmartMax Build and Drive – Magneettinen auto on innovatiivinen magnetismiin perustuva ensilelu. Autossa yhdistyy monta lasta kiehtovaa elementtiä: kirkkaat perusvärit, erilaiset muodot ja tunnustelupinnat sekä magnetismin vetovoima ja hauskat rakentelutehtävät. Yhdistä magneettiset osat erilaisiksi autoiksi tehtäväkorttien mallin mukaan tai rakenna uusia autoja luovuuttasi ja mielikuvitustasi käyttäen! Mukana on 24 rakentelutehtävää, jotka muuttuvat asteittain helposta haastavammaksi. SmartMax Build & Drive on osa laajaa SmartMax-magneettilelujen sarjaa.

HAHMOLEIKKILELUT

9283 Rainbocorns Mermaidcorn
Zuru Finland Oy
Mermaidcorn- munasta pilkistää pyrstö: avaa yllätysmuna ja löydä uusi Rainbokylän asukas: merenneito! Mermaidcorn-pehmolla on mukanaan 35 yllätystä, mukaan lukien pieni BooBooCorn- hahmo, joka piilottelee kimaltavassa vesisarvessa! 6 erilaista pehmoa lajitelmassa. Merenneidon vatsan kuvio kertoo, mitä kyseinen hahmo rakastaa.

9542 PetsAlive Pooping Puppies
Zuru Finland Oy
Koiranpennulla on kakkahätä! Pennun mukana oleva luu laitetaan koiran suusta sisään, ja hetken leikittyään (tassujen liikkuttelun jälkeen) luu vaihtaa väriä ja päätyy hauvan vaippaan. Koira myös haukkuu, paukuttelee yms.

BFF Jenna nukke
Toyrock Oy
BFF-nuket ovat koulua käyviä bestiksiä, jotka seikkailevat yhdessä kampuksella. Nukella on upean pitkät hiukset, persoonalliset vaatteet ja tyyliin sopivat asusteet. Jokaisella bestiksellä on oma kyynelkaulakoru. Jennan koko on 20 cm. Ikäsuositus yli 3-vuotiaille.

Cry Babies First Emotions Dreamy
Toyrock Oy
Dreamy on ihastuttava interaktiivinen nukke, joka ilmehtii, itkee ja ääntelee aivan kuten oikea vauva! Nukke mm. räpsyttää silmiään, itkee oikeita kyyneliä ja kikattaa, kun sitä kutittaa. Yli 65 ilmettä ja ääntä! Mukana on tarvikkeita, joilla voit hoitaa vauvaa. Nukke on paristokäyttöinen. Ikäsuositus yli 3-vuotiaille.

CURLIMALS INTERAKTIIVINEN PEHMOLELU
Proxy AS
Puutarhan pohjalla tapahtuu jotain maagista… Curlimal-ystävät haaveilevat erityisestä lapsesta huolehtimaan heistä! Nämä upeat lelulemmikit liikkuvat, puhuvat ja reagoivat kosketukseen. He ovat metsäolentoja, joilla on suloisia ominaisuuksia! Higgle ilahduttavat ja lumoavat lapset heti, kun he tapaavat! Jokainen niistä on rakastettava eläin, joka antaa suloisimmat äänet – ja reagoi sinuun! Taputtele heidän päätään ja nämä söpöt, puhuvat kaverit nauravat, käpertyvät ja pitävät hauskoja ääniä. Silitä heidän pörröistä turkkiaan ja he hyräilevät tyytyväisenä. Kosketa pään yläosaa aktivoidaksesi äänitehosteet ja liikkeet. He pitävät myös suukko ääniä. Kutita nenän yläosaa ja he aivastavat. Kutitteli vatsaa ja he kikattavat. He myös käpertyvät palloon,ennen kuin menevät nukkumaan. Turvallista leikkimistä 3–5-vuotiaille lapsille. Sopii täydellisesti pienille, jotka haaveilevat hauskan eläinleikkikaverin omistamisesta. Valittavana on kaksi: Higgle Hedgehog ja Bibi Bun; jokainen myydään erikseen. Sisällys:
1 x Curlimals, Paristot: 3 AAA-paristoa (mukana).

KEYPSEES PETS keräilyhahmot
Martinex Oy
Pienessä talossa asustaa uusi eläinystäväsi! Talon päädyn luukusta löytyy muovisen ketjun päässä roikkuva
magneettinen tutti. Magneetin avulla talon sisältä saa ongittua eläinystävän, sekä paljon kivoja yllätyspusseja, jotka sisältävät eläimen täytteen ja hauskoja lisätarvikkeita. Yhdestä pussista paljastuu talon avain, jolloin eläinystävän ja tarvikkeiden kanssa voi leikkiä talossa. Keypsees myydään blindboxissa, talon sisältämä eläin on yllätys.

Magneetit Lemmikkipuuha 4-6 v
Sanoma Pro Oy, Oppi&ilo
Mitä tarvikkeita tarvitset kissanpennun hoitamiseen? Entä osaatko rakentaa magneeteista esteradan vauhdikkaille koirille? Ratkaise innostavat lemmikkiaiheiset puuhatehtävät ja rakenna magneeteilla vastaus taululle. Suloiset eläinmagneetit ja monipuoliset tehtävät innostavat lasta leikkimään ja oivaltamaan! Tehtävien ratkominen kehittää lapsen päättelykykyä sekä lisää tietoutta lemmikkieläimistä. Leikkiä voi yksin tai yhdessä! Kestävillä magneeteilla voi kehittää lukemattoman määrän omia eläinpuuhia, joten iloa riittää pitkäksi aikaa.

MOUSE IN THE HOUSE, THE STILTON HAMPER HOTELLI
Proxy AS
Haluatko tietää salaisuuden. Jalkalistan taakse on piilotettu maaginen paikka. Hiirten oma maailma nimeltä Mouseville. Tämä on Millien ja hänen perheensä sekä ystäviensä koti. Paikka, jossa joka päivä on seikkailua ja ihanaa leikkimistä. Tervetuloa Mousevillen maailmaan.
Tämä upea hotelli on Mousevillen tärkein rakennus, Stilton Hamper on viiden tähden hotelli, joka sisältää 2 makuuhuonetta, ravintolan, kuntosalin sekä tietenkin mahtavan kattoterassin uima-altaalla. Leikkisetti sisältää huonekaluja ja lisätarvikkeita sekä 3 eksklusiivista hiirikaverusta, Bounce, Cheeser ja Tipps! Pakkaus sisältää myös Glow in the dark -tarroja. Pimeän tullessa voit sytyttää hotelliin valot ja katsoa kuinka se hehkuu. Paristot: 3 AAA Batteries (ei sisälly pakkaukseen)

Reppana Pingviini
MARKKINOINTI SUOMELA OY
Kun avaat laatikon, sen sisältä paljastuu pieni likainen pingviini. Se on kauttaaltaan öljyn peitossa. Kun otat pingviinin syliin, se ei tee paljon muuta kuin itkee. Nyt on sinun tehtäväsi pelastaa tämä reppana pingviini ja pitää siitä huolta.
Tehtävä 1: Puhdistus
Ensimmäiseksi puhdistetaan pingviini. Avaa laatikon reunasta ylin luukku. Sieltä saat valkoisen tabletin. Kasta tabletti veteen, niin siitä tulee taikapyyhe. Pyyhi sillä pingviini puhtaaksi.
Tehtävä 2: Pukeminen
Pingviini on nyt puhdas, mutta sillä on kylmä ja se tärisee. Avaa laatikon reunasta keskimmäinen luukku. Sietä paljastuu Ihanan lämmin valkoinen villapipo sekä värikäs kaulaliina. Pue ne pingviinille niin sille tulee lämmin ja se tulee jälleen iloiseksi.

Tehtävä 3: Ruokkiminen
Pingviini näyttää nälkäiseltä. Nyt on aika antaa sille ruokaa. Avaa laatikon reunasta alin luukku. Sieltä löytyy kalaa. Ruoki pingviiniä, kunnes se on kylläinen. Ole kuitenkin varovainen, ettet anna sille liika ruokaa!
Tunnepyörä:
Pingviinin rinnassa on väriä vaihtava led valo sydän. Väri vaihtuu aina kun pingviini tuntee jotain tunnetta
(kylmä, surullinen, iloinen, innostunut, väsynyt, nälkäinen).
Sinun tehtäväksesi jää selvittää, mitä pingviini kulloinkin tuntee ja reagoida niin että siitä tulee taas iloinen. Opetellaan siis yhdessä leikin varjolla koko tunteiden väriskaalaa.

Super Mario Tulta syöksevä Bowser
MARKKINOINTI SUOMELA OY
Hurja Bowser, joka syöksee tulta! Herätä Super Mario Bros. -elokuvan 18 cm Bowser-figuuri henkiin sen tultasyöksevällä tehosteella! Elokuvan inspiroimassa Bowserissa on upeita yksityiskohtia sekä ja 15 eri niveltä, joten sitä saa käänneltyä ja väänneltyä moneen eri suuntaan. Se on iso ja niin hurjan näköinen, että luulisi, ettei Mariolla ole mitään mahdollisuutta voittaa tätä elokuvan pahinta konnaa. Vielä hurjemmaksi Bowser muuttu, kun lisäät vettä sen niskassa olevaan säiliöön, käyttäen mukana tulevaa pipettiä, ja painat piikkinappia Bowserin selästä. Silloin sen suuhun syttyy valo ja koko iso suu alkaa hehkua punaista ja puhaltaa ulos höyryä.

Xtrem Bots Crazy Pets Dino Punk -robotti
Amo Oy
Dinosaurusrobotti, jossa on jopa 10 toimintoa ohjelmoitavissa helposti mukana tulevalla ohjaimella. Dino Punkrobotin silmissä on valot ja se pitää erilaisia ääniä liikkuessaan. Liikkuu 4 eri suuntaan.
Tällä dinosaurusobotilla pääset ohjelmointimaailmaan hauskalla ja helpolla tavalla.
Dinopunk-robotin paristot löytyvät robotin selästä (3×1,5V “AAA”/LR3 paristot, eivät sisälly myyntipakkaukseen). Ohjain toimii kahdella “AAA/LR3 1,5V paristolla, eivät sisälly pkt
.

INNOVAATIOLELUT

36606 X-Shot Lock Gun
Zuru Finland Oy
X-Shot Skins-leikkiaseet valmistetaan uudella piezo-printtausmenetelmällä. Se mahdollistaa lelun kuvioinnin pienet yksityiskohdat ja kestävyyden: kuviointi, ”skin” tehdään laserilla tarroituksen tai maalaamisen sijaan. Skins- leikkiaseet lanseerattiin Suomessa 2022.
X-Shot Skins Lock Gun sisältää uniikin numerokoodin, jolla saat leikkiaseesi lukittua taistelun jälkeen! Jos koodi sattuu unohtumaan, saa sen nollattua QR-koodia käyttämällä. Lock Gun ampuu jopa 27 metrin pituuteen pehmeillä vaahtoammuksillaan. X-Shot Skins- ammukset on varustettu ilmataskuilla, joka mahdollistaa tarkemman, nopeamman ja pidemmän ammustarkkuuden.

Clementoni History of Life on Earth -tiedesetti
Toyrock Oy
Interaktiivinen tiedesetti kuljettaa läpi maapallon historian, elämän ensi hetkistä nykypäivään. Kokoa dinosauruksen fossiili ja ihmisen luuranko, tutki tulivuoren purkautumista ja kasvien kehittymistä. Videot ja lisätty 3D-todellisuus tuovat historian elävänä silmiesi eteen. Suomenkielinen. Ikäsuositus yli 8-vuotiaille.

Hey Clay edutainment set Poop oops
MARKKINOINTI SUOMELA OY
Leikkimielinen yökköpakkaus. Hey Clay muovailuvaha on ultarakevyt ja helppo työstää. Sen ainutlaatuine ilmava koostumus tekee askartelusta helpon. Lataa hulvaton Hey Clay Appi (App Store & Google Play) ja sen yksinkertaiset muovailuohjeet ja aloita muovailemaan kaikki mitä minusta tulee.
Opettavaisen ja ratkiriemukkaan muovailuvahaleikin avulla teet hauskat ihmistuotokset; Pissa-Pekan, Kalle-Kakan, Vaikku-Villen, Räkä-Roopen, Hiki-Heikin, Oksu-Oskun, Kimmo-Kyyneleen sekä Nöftä-Nellin. Apin ohjeet ovat niin helpot ja yksityiskohtaiset että jokainen lapsi ja aikuinen voivat olla muovailumestareita. Lue pakkauksessa oleva QR-koodi joka avaa tuotteen interaktiivisen ohjeen ja aloita muovailut jossa naurulla ei ole rajoja. Humoristiset hahmot heräävät henkiin apissa ja voit jakaa ystävillesi omat hienot taideteoksesi. 24 tunnissa tuotoksesi kuivuu ja on leikittävissä leikkifiguurin lailla.
Ei allergisoivia ainesosia. 50% tuotteesta on vettä. Kevyt ja miellyttävä työstää. Ei värjää eikä likaa pintoja/vaatteita. Turvallinen. Kuivuu 24 tunnissa. Pakkauksessa 16 muovailuvaha purkkia ihanissa kirkkaissa väreissä. Ukrainassa kehitetyssä applikaatiossa jo yli miljoona latausta. Kokonaan suomenkielinen applikaatio valmistuu Heinäkuussa. Applikaatiossa myös paljon kehittäviä pelejä joissa muovailuvaha sankarit seikkailevat humoristisesti.

LIIKENNE, Opettavainen tabletti
Anvol Oy
Liikennesääntöjen oppiminen on uuden suomea puhuvan opetustabletin avulla todella helppoa
ja hauskaa. Kuuntele liikennemerkkien ja -opasteiden nimiä sekä ajoneuvojen nimiä ja niiden ääniä
painamalla tabletin kosketusnäppäimistä. Iloiset melodiat tekevät liikennesääntöjen oppimisesta
vieläkin hauskempaa! Tabletti soittaa myös suosittuja lastenlauluja kuten Autolaulua ja
Bussilaulua, voit myös pelata sillä hauskaa peliä!

LITTLE LIVE PETS MAMA SURPRISE LEIKKISETTI
Proxy AS
Little Live Pets, Mamma Yllätys! Mamma Yllätys Leikkisetti vie lemmikkisi hoitamisen aivan uudelle tasolle. Tämän pehmeän, vuorovaikutteisen Mamma-marsun mukana tulee ylellinen, interaktiivinen koppi. Huolehdi Mammasta, ja kun sen sydän hehkuu, vauva on tulossa! Aseta se interaktiiviseen koppiinsa ja odota kärsivällisesti. Löydät pian kopista vastasyntyneen marsunpoikasen ja hoida marsujasi erityisellä hoitopaketilla. Huolehdi äidistä lisää, ja löydät kopista uusia marsunpoikasia täydentämään ihastuttavaa marsuperhettäsi! Tämä taianomainen kokemus on toistettavissa, joten voit kokea yllätyksen ja ilon, kun hoidat Mammaa ja löydät hänen vauvansa, yhä uudelleen ja uudelleen. Leikkisetin (marsujen syntymisen) voi ajastaa toimimaan joko lyhyemmän tai pidemmän ajan jaksoissa.
Sisältää: 1 x Interaktiivinen marsu, 1 x koppi, 1 x Hiusharja, 1 x Selleri, 3 x vauvoja, 3 x hoitopakkaus, jokaisessa 2 x tarvikkeet, hiusvanteet, 1x syntymätodistus). 1 x Paperinen pesämateriaali, 1 x ohjekirja, Vaatii: 6 x AAA-paristot/Ei sisälly, Ikä 4+

My Fuzzy Friends Magic Whispers Kitty
Toyrock Oy
Vain sinä voit kuulla, mitä interaktiivinen Magic Whispers Kitty kuiskaa! Paina hohtava sydän otsaasi vasten, niin kissa kuiskaa sinulle mm. tärkeitä neuvoja, hauskoja juttuja ja miltä siitä tuntuu. Koko 16 cm. Paristokäyttöinen. Kielet: suomi ja ruotsi. Ikäsuositus yli 4-vuotiaille.

Safari Park Jr
Leikkien Group Oy
Leiki valokuvaajaa eläinpuistossa ja nappaa mallikorttien mukaisia kuvia! Siirrä suloiset eläinhahmot paikoilleen valokuvaa varten, mutta muistathan, että leijona ei pidä vedestä, kömpelö norsu ei voi kiivetä kiville eikä kirahvi mahdu kulkemaan puiden alta. Päättele siis reitit, jotta eläimet löytävät paikkansa kuvassa. Opi muotoja, lajittelua, syy-seuraus-suhteita sekä käsitteitä kuten vasen, oikea, edessä ja takana aivan uudella tavalla. Oletko valmis oppimaan ja pitämään hauskaa?

Studio Creator Video Maker Kit
Amo Oy
Käytä tätä Studio Creator Video Maker Kitiä luodaksesi upeita videoita aivan kuin ammattilainen! Erinomainen valaistus ja mukautetut taustat vievät videosi uudelle tasolle. Siirry vihreästä näytöstä omiin mukautettuihin taustoihisi. Aseta ihanteellinen valaistus 12 erilaisella valon värillä. Tallenna itsesi vihreän näytön edessä ja voit lisätä mukautettuja taustoja suosikkisovelluksillasi! Loputtomasti mahdollisuuksia ilmaista mielialaasi, kiinnostuksen kohteitasi ja luovuuttasi videoiden avulla!
Luo omia vlogeja, opetusohjelmia, arvosteluja ja paljon muuta. Tätä Studio Creator-settiä voidaan käyttää myös valokuvakoppina tai muistojen vangitsemiseen juhlissasi tai perhetapahtumissa. Halusitpa sitten luoda videoita jaettavaksi verkossa tai yksityisesti vain perheen ja ystävien kesken, Studio Creator Video Maker Kit voi auttaa näyttämään sinut parhaassa valossa! Aloita luominen jo tänään!
Sisältää säädettävän (max.80cm) jalustan puhelinpidikkeellä, monivärisen LED-rengasvalon, jossa on 12 väritilaa sekä vihreän taustakankaan.

RAKENTELULELUT

3D Magnetic Tiles 101 -osainen, magneettinen rakennusleikkisetti
Tactic Games Oy
Hauskat ja opettavaiset S.T.E.A.M. ideologiaa tukevat magneettiset laatat, joista voit rakentaa oman mielikuvituksesi mukaan lähestulkoon mitä vain tai noudattaa pakkauksessa mukana olevia kuvallisia ohjeita/ideoita. Pakkaus sisältää yhteensä 101 magneettilaattaa, eli tästä riittää rakenneltavaa joko yhteen isoon tai useampaan pieneen rakennelmaan! Koko perheelle yhteistä, kehittävää puuhaa!

Autumnin kotitalo
Oy Suomen LEGO Ab
Lähdetään käymään Autumnin luona! Siellä ovat myös Leo ja Aliya ja paljon hauskaa tekemistä. Leo poimii puusta omenoita ja leipoo herkullista piirakkaa. Tutustut myös Autumnin äitiin, Miaan. Lähde Aliyan kanssa ulos harjaamaan varsaa ja herkuttelemaan piirakalla ja kurpitsalattella nuotion ääressä. Voi ei, Daisy-koira on käynyt leikkimässä kurpitsamaalla – nyt on pesun aika!

BRIO Builder 34598 Volvo -pyöräkuormaaja
BRIO Toy Oy / BRIO AB
Nosta raskaimmat kuormat 34598 BRIO Builder Volvo -pyöräkuormaajalla. Tässä ikoniseen Volvo-koneeseen perustuvassa rakennuslelussa on realistiset leikkitoiminnot, kuten kippikauha ja pariston varoitusvalo. Tartu helppokäyttöisiin työkaluihin, noudata kokoamisohjeita ja rakenna tämä kone vaihe vaiheelta. Päästä sitten mielikuvituksesi valloilleen ja tutustu rakennusleikkeihin tämän tukevan, massiivipyökistä ja korkealaatuisesta muovista valmistetun koneen parissa.

MEGA™ Pokémon™ Jungle Ruins
Toyrock Oy
Rakenna muinaiset Pokémon-rauniot, joissa seikkailevat suositut hahmot. Kokeile hauskoja toimintoja, joissa Cubone paljastaa Omanyten lehtien alta piilosta ja Charmander viihtyy nuotion äärellä. Yhdistä rakennelma sarjan muihin setteihin ja luo upea yksityiskohtainen Pokémon-maailmasi. Yhteensä 464 palaa. Ikäsuositus yli 7-vuotiaille.

Plus-Plus BIG Puuhasetti
Plus-Plus a/s
BIG Puuhasetti on täynnä hauskoja ja inspiroivia aktiviteetteja lapsille ja perheille. Aktiviteetteihin kuuluu: Domino, Pinoamistorni, Keilailu, Pohjalevykuviot, Hauskat kasvot, kuka pystyy rakentamaan pisimmän käärmeen ja paljon muuta. Seuraa korttien ohjeita ja aktivoi lasta keksimään uusia tapoja leikkiä.
BIG Learn to Build Activity Set on täydellinen 2-3-vuotiaille, mutta on hauskaa myös 5-6-vuotiaille lapsille. Setissä on 130 Plus-Plus BIG palikkaa, 1 valkoinen pohjalevy, 4 rengasta ja 10 kaksipuolista aktiviteettikorttia.

Plus-Plus Opi rakentamaan maailman lippuja
Plus-Plus a/s
Opi rakentamaan maailman lippuja, pakkauksen avulla voi rakentaa ja leikkiä samalla kun oppii maailman lipuista. Pakkaus sopii erityisesti kouluikäisille, jotka haluavat oppia lisää maantieteestä viihdyttävällä ja osallistavalla tavalla. Pakkaus sisältää ideakirjasen, jossa yli 80 eri maan liput ympäri maailman jaoteltuina maanosittain. Lisäksi mallipohjat eri kokoisten lippujen rakentamiseen oman mielikuvituksen avulla. Luo vaikka oma lippusi!

Plus-Plus Opi rakentamaan pimeässä hohtavaa
Plus-Plus a/s
Opi rakentamaan upeita pimeässä hohtavia rakennelmia Plus-Plussilla. Tämä setti opettaa kuinka rakentaa yksinkertaisia hahmoja, kummituksia, avaruus yksisarvisia ja paljon muuta. Pakkaus sisältää 500 Plus-Plus-palaa värisekoituksena, jossa mukana myös pimeässä hohtavia paloja. Sisältää kaksi rakennusalustaa ja ohjekirjan.

ROOLILEIKKILELUT

CAT Roarin’ Rex-cavator / Rex-Vuri
MARKKINOINTI SUOMELA OY
CAT Rex-vuri on täysin uusi versio perinteisestä rakennusajoneuvosta. Rex-vurissa yhdistyy dinosaurusten kuningas Tyrannosaurus Rex sekä Catepillar työkoneiden kuningas CAT kaivuri. Näin saadaan äärimmäinen rakentaja REX-vuri, eli Rex-cavator. Kahdella ergonomisella ohjaussauvalla lapsi ohjaa Dinon kaulaa ja päätä ja saa aikaan hurjat dinosauruksen karjumisäänet ja mahtavat valotehosteet. Leikkisettiin kuuluu rakennuspalikat (8kpl), jotka lapsi voi pinota tarkkuussäätimen avulla. Yhtä hauskaa on myös tuhota rakennelmat hurjien äänien saattelemana. CAT rex-cavetor kestää sääolosuhteita ja sopii täydellisesti sisä- ja ulkoleikkeihin. Paristot sisältyy (3 x AA).

Keksienpaistouuni
Tevella Oy
Leikkiuuni, jossa voi paistaa mukana tulevia puisia keksejä. Uunissa oleva valo saa keksien värin muuttumaan ruskeaksi. Alkuperäinen väri palaa lyhyen ajan kuluttua. Uunista kuuluu raksuttava ääni ja kilahdus, kun keksit ovat kypsiä. Säätönupit naksahtelevat niitä käännettäessä. Uunin päällä puinen keittolevy, joka toimii myös lautasena. Uunin koko 29x18x18 cm. Paketin koko 30,5x24x22 cm. Toimii paristoilla (3xAAA), eivät sisälly. Ikäsuositus: 3+.

Puinen työkalupakki ja puiset työkalut
Tactic Games Oy
Aidon näköiset, pieneen käteen sopivat puiset työkalut sekä niille työkalupakki, jonka voi koota itse aina uudestaan ja uudestaan. Pakissa yhteensä 6kpl työkaluja. Tuotteet on valmistettu laadukkaasta FSC puumateriaalista. Työkalupakin koko noin 30x15x15cm. Pakin työkaluineen voi helposti napata mukaan myös automatkalle tai kaverille kylään lähtiessä.

Salakuuntelulaite
Importante Oy
Äänenvahvistin luonnon äänien kuunteluun metsässä kävellessä tai ystävien vakoilemiseen! Äänivahvistimen kuuntelualue on 30 metriä! Kuulokkeet sisältyvät hintaan.