Vuoden Lelu 2022 – Innovaatiolelut

Vuoden Lelu 2022 VOITTAJA
My Fuzzy Friends Moji Labradoodle / Toyrock Oy

Moji on interaktiivinen labraduudeli, jota hoidat kuin oikeaa koiraa! Opeta Mojille lukuisia temppuja ja se tottelee ääni- ja kosketuskäskyjä. Interaktiivinen kaulapanta näyttää, mitä se tarvitsee ja millä tuulella se on. Tuote toimii 4 x C-paristolla, eivät sisälly pakkaukseen. Ikäsuositus yli 4-vuotiaille.

Vuoden Lelu 2022 FINALISTI
Mindfulness Koala / Markkinointi Suomela Oy
Mindfulness oppina on alkanut yleistymään kouluissa ja päiväkodeissa. Tutkimukset viittaavat sen auttavan vähentämään levottomuutta ja parantamaan kognitiivista toimintakykyä, kun sen harjoittaminen aloitetaan jo nuorella iällä. Suloinen ja pehmeä Mindfulness Koala opettaa lapsille jokapäiväisiä meditaatio taitoja. Midfulness Koala opettaa kuinka olla enemmän läsnä ja rauhoittua. Se antaa työkalut lapselle, kuinka rauhoittaa levoton mieli.

Vuoden Lelu 2022 FINALISTI
Plus-Plus Puzzle By Number Space 500pcs / Plus-Plus A/S
Väritä numeroin on nyt siirtynyt rakentelun maailmaan! Etsi numeroita vastaavat värit ja rakenna mosaiikkiluomuksesi. Plus-Plus Puzzle by Numbers yhdistää hauskasti leikin ja oppimisen. Taiteellinen väritä numeroin yhdistettynä palapelien maailmaan luo uniikin luovan kokemuksen. Space avaruussetin mukana tulee 500 palaa, joista voit luoda 2D planeetan ja meteoroidin ohjeen mukaan. Ohje on yksi yhteen kokoinen palikoiden kanssa, joten voit löytää värien ja palikoiden paikat helposti. Koristele huoneesi pöytä tai laita seinälle, tai pura ja luo jotain ihan uutta vaikka 3D. Et tarvitse liimaa etkä silitysrautaa.

Dissect It Salamanteri / Martinex Oy
Lima-salamanteri, jonka voi leikata auki turvallisilla instrumenteilla ja tutustua liskon anatomiaan. Liman sisällä on muovinen luuranko ja sisäelimiä. Lisko jäljittelee tarkasti oikeaa salamanteria ja lelun mukana tulevan ohjekirjassa kerrotaan faktoja jokaisesta liskon ruumiinosasta, ja paljon mielenkiintoisia tietoja salamantereista, joita voi opiskella leikkelyn yhteydessä. Sisältää myös täyttöpussin limajauhetta ja muotin, joiden avulla voi muotoilla uuden salamanterin.

Reaxion Xplode Set / Toyrock Oy
Laita luovuutesi valloilleen ja ota selvää kuinka huikean radan saat rakennettua! Reaxion on dominoradan rakennussarja, joka antaa lähes rajattomat mahdollisuudet rakentaa ja luoda uutta. Tämän setin kanssa voi leikkiä mitä mielikuvituksellisimpia leikkejä ja testata omia kykyjään. Liittimien avulla saat rakennettua lisää jännitystä radalle. Pakkauksessa yli 200 osaa. Ikäsuositus yli 7-vuotiaille.