Vuoden Lelu 2022 – Hahmoleikkilelut

Vuoden Lelu 2022 VOITTAJA
Rock N Rollerskate Rainbow Riley / Markkinointi Suomela Oy

Lähde rullaluistelemaan Rileyn kanssa. Tee spakaatteja ja piruetteja musiikin tahtiin. Musiikkisoittimen mallisesta kaukosäätimestä voit vaihtaa musiikkia sekä saat Riley tekemään uskomattomia rullaluistelutemppuja. Rileyn rullaluistimen värivalotehosteet tekevät ajosta hauskan ja jännittävän.

Vuoden Lelu 2022 FINALISTI
Sylvanian Families Ponin hieno kampaamo / Epoch Traumwiesen GmbH

Ponin hieno kampaamo on 2-kerroksinen hieno liike, jossa ala-kerrassa on kampaamo vastaanottotiskeineen, pesupaikkoineen. Yläkerrassa on meikkistudio. Kerroksia yhdistää portaat. Kampaamo – setti sisältää 1 pitkähiuksisen hahmon, poni-äiti Serafinan. Setissä on runsaasti kampaamotarvikkeita.

Vuoden Lelu 2022 FINALISTI
Gabbyn nukkekoti / Maki A/S

Gabbyn kolme kerroksinen nukkekoti on 60cm korkea. Nukkekodin mukana tulee 2 figuuria, 8 huonekalua ja tarvikkeita. Nukkekodissa on äänitoimintoja. Voit täydentää nukkekotia erikseen ostettavilla leikkiseteillä jotka ovat yhteensopivia Gabbyn Nukkekodin kanssa. Erikseen ostettavia huoneita voi kätevästi liittää seinillä oleviin kiskoihin.

Airbrush Plush Puppy / Amo Oy
Väritä oma pehmokoirasi. Suunnittele ja luo omanlaisesi pehmo. Voit käyttää lukuisia erilaisia kuviotarramuotteja ja eri värejä luodessasi oman uniikin pehmokoirasi. Liimaa tarramuotti pehmon pinnalle, valitse väri ja kiinnitä tussi airbrush laitteeseen ja väritä kuvio. Pehmon voi pestä käsin haalealla vedellä tai pesukoneessa kylmällä vedellä hienopesulla ja koristella taas uudestaan.

Hideaway Pets Palokoira / Martinex Oy
Ihastuttava palomieskoira pehmolelu, jonka sisältä paljastuu hauska pop-up teltta. Teltassa on mukava leikkiä tai vain köllötellä pehmon kanssa. Teltan pohja 66 x 66 cm ja korkeus 82 cm. Teltan saa helposti taiteltua takaisin kompaktiksi rinkulaksi, jota voi säilyttää pehmoisen dalmatiankoiran sisällä.

Janod Magneettikirja dinosaurukset / Leikkien Group Oy
Avaa kansi ja ihastu! Janod Magneettikirja Dinosaurukset on kiehtova lelu leikki-ikäiselle! Yhdistelemällä magneettiosia voit luoda 10 erilaista dinosaurusta tai omia mielikuvituseläimiä. Magneettikirjassa on 40 magneettiosaa (4 magneettia per eläin) ja 10 mallikorttia. Osat pysyvät siististi tallessa magneettikirjan sisällä. Magneettikirja tarjoaa kivaa ja kehittävää puuhaa eri-ikäisille lapsille.

Little Live Pets Toiminnallinen Possu / Proxy A/S
Little Live Petsin uutuus lemmikkipossu on suloisin ja pehmein pikkupossu, joka rakastaa kävelyitä! Piggly on uusi lemmikkipossu, joka tuntuu, liikkuu ja kuulostaa aivan oikealta possulta! Piggly rakastaa puristaa nenänsä kasvojasi vasten. Syötä ja leiki Pigglyn kanssa ja anna hänen viedä sinut hauskalle kävelylle!

Pokemon Vulkaani Leikkisetti / Proxy A/S
Tuo ikioma leikkireppu mukanasi kaikkialle ja taistele eeppisiä taisteluita muita Pokémoneja vastaan! Tapaa muita Pokémoneja taistelukentällä, piiloudu luolaan tai pyöri vesipyörteessä. Tämä leikkisarja on muotoiltu aivan kuten Ashin reppu TV-sarjasta. Se on täynnä hauskoja ominaisuuksia sinulle ja Pokémonillesi! Mukana 1 pikachu 5cm figuuri.

Robosapien Remix / Amo Oy
Noin 20cm Robosapien Remix robotilla on neljä persoonallisuutta, 50+ ääntä/toimintoa, se toistaa puhetta, tanssii musiikin tahtiin ja ampuu ammuksia. Jokaisella eri persoonalla on omaan tyyliin sopiva laukaisin, omia ääniä ja reaktioita ja ne toistavat puhetta eri äänellä.

Schleich Hevos-seikkailu, Auto ja traileri / Maki A/S
Hannah ja hänen isänsä kokevat upean seikkailun Schleich® Horse Clubin autolla ja hevosvaunulla! Monipuoliset toiminnot tarjoavat lukuisia leikkimismahdollisuuksia. Tilavan maastoauton istuimet voi kääntää, jolloin mieshahmo hra Kramer voi laittaa niihin paljon säilytettävää tavaraa, esimerkiksi taitettavan teltan sekä runsaasti ratsastusvälineitä, kuten kypärän, satulan, suitset, ämpärin ja puhdistustarvikelaatikon, joka sisältää hierontaharjan. Lisänä kiinnitettävät tikkaat. Hannah ei ole vain treenannut ahkerasti kilpailuja varten, vaan hän on harjoitellut holsteininhevostammansa kanssa myös irrotettavaan hevosvaunuun kulkemista. Luotettavan ja rauhallisen käyttäytymisen ansiosta hevonen antaa ohjata itseään luottavaisesti sisälle hevosvaunuun ja ulos. Jotta tamma voi hyvin kuljetuksen ajan, vaunuun laitetaan heinäverkko ja olkipaaleja. Pakkaus sisältää selkeät kuvalliset ohjeet kuinka koota pakkaukseen sisältyvät tuotteet.

Tuiren sienitalo ja kaksi hahmoa / Maki A/S
Tuiren sienitalon mukana tulevat kaksi hahmoa, Tuire ja Bartleby. Talolla voi leikkiä kätevästi molemmilta puolilta. Mukana tulee myös paljon kivoja tarvikkeita kuten sateenkaari vuode, Bartlebyn pesä ja teesetti. Tuire on tuttu TV-nelosen suositusta animaatiosarjasta.