Vuoden Lelu 2022 – Ajoneuvolelut

Vuoden Lelu 20220 VOITTAJA
Sharper Image RC Törmäilyautot / Proxy A/S
Taistele voitosta nopeatempoisissa kaksintaisteluissa muita kuljettajia vastaan. Ohjaa kaikkea toimintaa langattomasti tehokkaalla kaukosäätimellä.

Vuoden Lelu 2022 FINALISTI
BRIO 33312 Disney Prinsessa -linnasetti / BRIO Toy Oy / BRIO AB
Liity satumaailmaan prinsessa Auroran, Bellen ja Tuhkimon kanssa Disney Prinsessa -linnasetti avulla. Hurmaava lelusetti sisältää upean prinsessalinnan, puiset junaraiteet, prinsessajunan ja vaunut, kolme Disney Prinsessa -hahmoa ja lisätarvikkeita. Kaikki kolme prinsessaa, Tuhkimo, Belle ja Aurora, on puettu klassisiin asuihinsa, joiden kimalle saa sädehtimään. Hyppää vaaleanpunaisen prinsessajunan kyytiin ja aja linnaan suurten porttien läpi. Avaa linna kuten nukkekoti tutustaaksesi kaikkiin tiloihin sen sisällä, kuten laulamiseen, tanssimiseen ja luovaan roolileikkiin tarkoitettuihin tiloihin. Nouse korkeimman tornin huipulle katselemaan kaunista maailmaa. Liidä sitten alas linnan maagisesti kimaltelevaa liukumäkeä pitkin ja nouse taas junaan uutta upeaa seikkailua varten. 18-osainen Disney Prinsessa -teemainen puujunasetti sisältää Disney Prinsessa suosikkihahmot, junan ja tarvikkeet. Yli 3-vuotiaille. Valmistettu FSC-sertifioidusta eurooppalaisesta pyökistä ja korkealaatuisesta muovista. Sisältää hienoja metallisia yksityiskohtia.

Vuoden Lelu 2022 FINALISTI
BRIO 33979 Tarrajuna / BRIO Toy Oy / BRIO AB

Tästä pikkujunasta voi tehdä juuri sellaisen kuin haluat. 33979 Tarrajuna on kuin tyhjä taulu, jonka parissa pieni taiteilija voi päästää mielikuvituksensa valloilleen. Mukana toimitettavilla kolmella tarra-arkilla voi luoda värikkään junan, tiikerijunan, avaruusjunan tai vaikkapa vähän kaikkea -junan. Hyödynnä taide- ja käsityötaitoja, sillä lopputulos on täysin omissa käsissä. Kun inspiraatio taas iskee, tarrat voi irrottaa ja aloittaa alusta kokonaan uudella suunnitelmalla – tarroja ja yhdistelmiä on lukemattomia.

BIG-Camper potkuteltava matkailuauto / Simba Dickie Finland Oy
BIG-Camper on enemmän kuin potkuauto! Matkailuautolla on mukava ajella huoneesta toiseen kotona tai pitkin pihaa ulkona. Lisäksi sen katon (eli istuinosan) saa avattua ja matkailuauton sisältä paljastuukin leikkitilaa vaikkapa pienelle (n. 12 cm) nukelle tai muulle rakkaalle hahmolle. Kaikkia oikean matkailuauton tiloja: peti, keittiönurkkaus, ruokapöytä jne. Autossa on pehmeästä materiaalista valmistetut renkaat, joilla on hiljaista kulkea. Ratissa tietysti myös töötti. Mukana lisäksi paljon tarroja, joilla auton kyljet voi halutessaan koristella mieleisikseen. Pituus 66 cm. Painoraja 50 kg. Tuote valmistetaan Saksassa.

FLYBOTIC Bumper phoenix / Markkinointi Suomela Oy
Bumper Phoenix vie lennokit uutteen ulottuvuuteen. Siinä yhdistyvät helikopterin vakaat lento-ominaisuudet ja bumper dronen turvallisuusteknologia. Voit lennättää Bumper Phonixiä ylös, alas, sivuille ja spinnata 360 astetta. Tee temppuja tai lennätä kilpaa kaverin kanssa. Ultra kevyet ja pehmeät puskurit suojaavat helikopteria iskuilta ja kolhuilta. Voit lukita lentokorkeuden napin painalluksella. Voit lennättää Bumper Phoenixiä helposti ja turvallisesti niin sisällä kuin ulkonakin. Kantavuus 30m / latausaika 40min / ajoaika 5min. Ajoneuvon Li-PO paristo sisältyy tuotteeseen. Kaukosäädin 2 x AAA (ei sis.)

Jurassic World RC Sea and Land Jeep 1:16 / Simba Dickie Finland Oy
Tämän radio-ohjattavan Jeepin tunnistaa myös Jurassic Worldistä! Sen perusominaisuudet: 2-channel, 2.4GHz, Turbo, ajo eteen/taakse/oikealle/vasemmalle, spinnaus. Ja ajaa voi niin maalla kuin vedessäkin!