Vuoden Lelu 2020 -kilpailun osallistujat

AJONEUVOLELUT

VUODEN AJONEUVOLELU 2020:
30388 BRIO KAUKO-OHJATTAVA KILPA-AUTO – BRIO TOY OY

BRIOn kauko-ohjattavan kilpa-auton kirkkaanpunainen kori ja virtaviivainen muotoilu takaavat tuntikaupalla hupia nopeiden autokisojen parissa. Lelu sopii täydellisesti 2-vuotiaille, sillä auton ohjaaminen kauko-ohjaimen yhdellä painikkeella käy kuin vettä vaan muutaman harjoituskierroksen jälkeen. Tavoitteena on kehittää lasten näppäryyttä ja ohjaustaitoa hauskalla ja mieleenpainuvalla tavalla.

** FINALISTI **
NIKKO OMNI-X RADIO-OHJATTAVA – AMO OY

Futuristisen mallinen radio-ohjattava, jolla ajaa, pyörii 360 astetta ja driftaa. Tuplamoottorit ja kolmekymmentäkaksi (32) Omni -driftausrullaa pistävät tämän RC:n liikkumaan aivan ilmiömäisesti. Lisäksi auton ohjaimessa kolme stunttinappulaa, jotka todella pistävät auton liikkeelle! Testaa itse!
2.4 GHz ohjaintaajuus, kantama jopa 30m. Huippunopeus 14km/h. USB ladattava 6.4V LiFePo4 akku.

** FINALISTI **
33960 BRIO SAFARISEIKKAILUSETTI – BRIO TOY OY

BRIO World -safariseikkailusetti vie sinut matkalle savannille ihailemaan eläimiä niiden luonnollisessa ympäristössä. Höyryjuna puksuttaa Afrikan maisemien läpi ja näet sen kyydistä niin leijonan, kirahvin kuin norsunkin. Puistonvartija kameroineen ikuistaa kaikki matkan kohokohdat. Hän pystyy huolehtimaan myös sairaista eläimistä ensiapulaukkunsa avulla.

** FINALISTI **
SUOMEA PUHUVA PARKKITALO – MAKI A/S

Laadukas Vtech parkkitalo joka on yli 90cm korkea. Talossa yli 70 laulua, sävelmää ja lausahdusta. 3 hauskaa rataa opettaa roolileikkejä, ääntä, musiikkia ja värejä. Smart-point toiminto tarkoittaa sitä että ajoneuvo reagoi äänillä kun se ylittää ns. toimintopisteen. Talon mukana toimitetaan yksi ajoneuvo. Talo on yhteensopiva muiden Vtech Toot Toot- tuotteiden kanssa.

KANNETTAVA KAUPUNKI LEIKKISETTI, 18 OSAA – IMPORTANTE OY
Mielikuvitus on osa leikkiä ja kaupunki täynnä tarinoita. Minkälaisen tarinan ja leikin sinä keksit? Kätevä, mukana matkaava Kaupunki-leikkisetti. Pakkaus taittuu leikkialustaksi ja osat säilyvät näppärästi leikkisetin sisällä. Sisältää mm. rakennuksia, hälytysajoneuvoja ja liikennemerkkejä, yhteensä 18 osaa. Leikkiympäristöä voi näppärästi laajentaa myös esim. liikennematolla tai puurautatiellä. Ikäsuositus 3+.

LEGO FRIENDS 41395 YSTÄVYYSBUSSI – SUOMEN LEGO OY AB

PLASTO TRAKTORI ETUKAUHALLA JA PERÄKÄRRYLLÄ – PLASTO OY AB LTD
Kestävä ja näppärä Plasto traktori etukauhalla ja peräkärryllä. Ajoneuvon pituus 56,5 cm. Ikäsuositus 1-6 vuotta. Valmistettu Suomessa.

ENSILELUT

VUODEN ENSILELU 2020:
LEGO DUPLO 10915 AAKKOSAUTO – SUOMEN LEGO OY AB

** FINALISTI **
FISHER-PRICE LINKIMALS SMOOTH MOVES LAISKIAINEN – TOYROCK OY

Veikeä Linkimals laiskiainen kannustaa vauvaa liikkumaan ja opettaa numeroita ja värejä jutellen, tanssien ja tassujaan taputtaen. Linkimals-lelut tunnistavat toisensa ja ne reagoivat toisiinsa ääni- ja valotehostein. Tuote toimii 4 x AA-paristolla, sisältyy pakkaukseen. Ikäsuositus 9 kk+.

** FINALISTI **
VTECH BABY KONTTAAVA NALLE FI – MAKI A/S

Suositun ja laadukkaan Vtech sarjan konttaava nalle. Kolme erilaista painiketta esittelee muotoja, värejä ja numeroita vauvalle. Nallen lauseet rohkaisevat vauvaa seuraamaan sitä. Selässä on myös hauska leppäkerttu joka valoefekteillä kertoo kun Nalle tekee erilaisia toimintoja. Lelu sisältää 10 erilaista melodiaa ja 5 laula mukana laulua.

JUMBO RECYCLING TRUCK, KIERRÄTYSPALIKKA-AUTO – IMPORTANTE OY
Kierrätys haltuun jo heti taaperosta. Hauska ja opettavainen palikka-auto, jolla leikkiessä voi opetella muotoja ja kierrätystä. Leikin ohessa vahvistuvat myös mm. hienomotoriset taidot sekä käden ja silmien yhteistyö. Ecoline palikka-autossa yhdistyvät Viking Toys’in lelujen turvallisuus, ajattomuus ja öljytön, kasvipohjainen, sokeriruo’osta valmistettu ympäristöystävällinen biomuovi. Jokaisesta myydystään Jumbo-autosta Vikintoys istuttaa puun. Auto on BPA-vapaa ja se voidaan puhdistaa asianpesukoneessa. Auton koko 28 cm. Ikäsuositus 1–5-vuotiaille.

LEIKKITRAKTORI JA TUKKIKÄRRY – SIMBA DICKIE FINLAND OY
65 cm pituinen traktorileikkikokonaisuus, joka soveltuu jo aivan pienille yksivuotiaasta alkaen. Traktorissa on valot ja äänet, sen etukuormaimella saa napattua esineitä ja kärryn kyytiin voi nostella mukana tulevia tukkeja nosturilla. Etukuormain ja tukkinosturi on suunniteltu erityisesti edistämään pienten lasten motorisia taitoja.

LITTLE DUCH MOTORIIKKAKUUTIO – MARKKINOINTI SUOMELA OY
Innostava ja kehittävä monitoimikuutio, jossa on paljon tekemistä ja tutkittavaa pienelle lapselle. Viisi erilaista peliä, jotka harjoittavat silmän ja käden yhteistyötä. Hauska tapa leikkiä ja oppia samanaikaiset. Puiset, suloiset hahmot sokkeloissa harjaannuttavat lapsen hienomotorisia ja matemaattisia taitoja. Palikkalaatikko, johon kuuluu kukka, ympyrä, neliö ja kolmio auttavat lasta hahmottamaan eri muotoja ja opettavat ongelmanratkaisutaitoja.  Kolme erilaista kuviollista hammaspyörä, jotka pyörivät eri suuntiin.  Pyörivät puukuutiot söpöillä kuvilla tuovat lisähauskuutta leikkihetkeen ja opettavat liikkeen vaikutusta. Kuutiosta löytyy myös motoriikkapuu, jossa lapsi voi asetella kuviollisia nappuloita puun eri oksille. Saatavilla kaksi eri upeaa väriä. Kannen kun kääntää ylösalaisin, säilyy monitoimikuutio pienessä tilassa seuraavaan leikkihetkeen.

SMARTMAX SOUNDS & SENSES – LEIKKIEN GROUP OY
SmartMax Sounds & Senses on innovatiivinen aistilelu, jossa yhdistyy monta lasta kiehtovaa elementtiä: kirkkaat perusvärit, erilaiset tunnustelupinnat, äänet ja ilmeet sekä magnetismin vetovoima. Helistettäessä jokainen pallo kuulostaa erilaiselta, mutta kun pallon yhdistää magneettitankoon ääni lakkaa! Pienokaisella riittää ihmeteltävää ja tutkittavaa! SmartMax Sounds & Senses -sensorilelussa on kahdeksan osaa, jotka voidaan yhdistää toisiinsa magnetismin avulla. Jokainen neljästä erivärisestä magneettitangosta tuntuu käteen erilaiselta. Myös helistinosissa on erilaisia pintoja, joita on hauska tutkia sekä sormin että suulla. Erilaiset tunnustelupinnat ja äänet aktivoivat lapsen aisteja. Lelu tukee myös lapsen näön, kuulon ja motoristen taitojen kehitystä. Pallojen erilaiset ilmeet ovat loistava väline erilaisten tunnetaitojen oppimiseen.

VAUVALELU PURUHELISTIN- TEVELLA OY
Pastellisävyinen purulelu ja helistin samassa. Valmistettu korkealaatuisesta japanilaisesta riisipohjaisesta materiaalista. Tuotteen pituus 14 cm. Paketin koko: 16x6x15 cm. Ikäsuositus: 0+.


HAHMOLEIKKILELUT

VUODEN HAHMOLEIKKILELU 2020:
L.O.L SURPRISE CAR – POOL COUPE – AMO OY

Iso, noin 40cm L.O.L. auto, mukana Tots kokoinen erikoisnukke. Paina auton valoja avataksesi ja sulkeaksesi ne, paina vaihdekepistä valot päälle ja pois. Aseta nukke valoihin ja katso millainen valoyllätys sillä on auton valoissa. Auton takaosa on käännettävissä uima-altaaksi ja tanssilattiaksi. Tämän auton parissa ei leikit lopu lyhyeen.

** FINALISTI **
BARBIE COLOR REVEAL YLLÄTYSNUKKE – TOYROCK OY

Barbie Color Reveal yllättää – monta kertaa. Poista nuken pinnalla oleva maali pesemällä se lämpimällä vedellä. Pesu kylmällä vedellä paljastaa kasvot ja hiukset. Yllätyspusseista paljastuvat Barbien peruukki sekä hame ja kengät. Mikä Barbien sinä saat? Ikäsuositus yli 3-vuotiaille.

** FINALISTI **
HELLO KITTY -LEIKKISETTI – SIMBA DICKIE FINLAND OY

Leikkisetissä on viisi Hello Kitty -hahmoa, helikopteri ja ambulanssi, jossa potilaiden hoitoon löytyy monenlaisia tarpeellisia tavaroita: sairaalasänky, röntgenlaite, stetoskooppi, lääkärin laukku ja pienen potilaan lohtunalle.

42502 SCHLEICH ELÄINLÄÄKÄRISEMA + ELÄIMET – MAKI A/S
Perinteiseen leikkimiseen suunnattu Schleich eläinlääkärileikkisetti. Pakkauksessa mukana talo, tarvikkeita,  6 käsinmaalattua eläintä ja eläinlääkäri. Talo on suunniteltu hienosti eläinlääkärileikkeihin pienimpiä yksityiskohtia myöden.

CURLI GIRLS SYNTYMÄPÄIVÄSANKARI – MARKKINOINTI SUOMELA OY
Curli Girls on uusi innovatiivinen muotinukke. Curli Girlsin taianomaiset hiukset kihartuvat muodikkaasti, kun vedät yksittäistä hiusta. Mitä voimakkaammin vedät, sitä enemmän hius kihartuu. Loihdi upeita kihara kampauksia pakkauksessa tulevilla tarvikkeilla. Mukana on paljon hauskoja hiuskoristeita, helmiä ja tarvikkeita.  Tee upea kiharapilvi tai kauniit laineet. Vain mielikuvitus on rajana. Kun Curli Girls haluaa taas suuorat hiukset, kastat nuken hiukset lämpimään veteen (+40 astetta) ja VOLA, hiukset ovat taas piikkisuorat ja Curli Girls on valmiina estradille!  Uusi patentoitu hiusmateriaali mahdollistaa loputtoman kampausleikin tällä super-trendikkäällä nukella. Vedä hiussuortuvaa ja vapauta ja sinulla on päivän upeimmat kiharat! GO CURL POWER!

DINOZ RC RADIO-OHJATTAVA DINOSAURUS – AMO OY
Helposti ohjattava paristokäyttöinen 23cm RC Dinohahmo, joka liikkuu eteen ja taakse ja hönkii vesihöyryä! Erinomainen ensi RC. Realistiset äänet ja suusta näkyvät LED-valot. 2.4 GHZ ohjaintaajuus, 15m kantama.

ELÄMYSPUUMAJA – IMPORTANTE OY
Elämyspuumajassa on useita leikkipaikkoja: mm. Leikkimaja avautuvalla ikkunalla puun korkeimmalla tasanteella, liukumäki puun yläoksista alas maahan, useita kiipeilytunneleita ja näköalatasanteita puun yläoksilla. Pakkauksessa on lisäksi hauska halko, jolla voi laskea liukumäkeä alas. Lisäksi Elämyspuumajassa on lisäksi hauska keinu, jota voi liikutella ylös/alas pyörittämällä oksassa olevaa nuppia. Elämyspuumaja on yhdisteltävissä Kesämökkiin, jolloin kokonaisuudesta tulee mahtava seikkailupuu/maja.

GOO JIT ZU FIGHTERS S2 SGL PACK – PROXY A/S
The Heroes of Goo Jit Zu ovat kaikkien aikojen kumimaisimpia, joustavimpia ja parhaimpia toimintahahmoja! Jokaisen hahmon täyte on ainutlaatuinen ja niiden pinta ja tuntuma ovat erilaisia. Yhteensä 13 kerättävää Goo Jit Zu Heroes -hahmoa! Valitse joko super joustava, pehmeä, rapea, hiekkamainen, tahmainen tai kumimainen.

KINDI KIDS – PLAYTIME FRIENDS DOCTOR LOLA POPS – PROXY A/S
Tapaa uusi ystävä Rainbow Kindissä; Dr. Cindy Pops. Hänellä on suuret kimaltelevat silmät ja hänen päänsä liikkuu hassusti! Hänellä on myös vaihdettavat vaatteet ja irrotettavat kengät! Tohtori Cindy Pops tulee omalla maagisella stetoskoopillaan ja tikkarilla, joissa manuaalinen toiminto.

MATKAILUAUTO TARVIKKEILLA – TEVELLA OY
Upea matkailuauto lasten leikkeihin. Auton katto on käännettävä, jolloin nuket voivat surffata sen päällä. Auton yksityiskohtien viimeistely sujuu kätevästi mukana tulevilla tarroilla. Materiaali: puu, muovi. Yhteensä 23 osaa. Nuken pituus 11 cm. Tuotteen koko: 32x19x17 cm. Paketin koko: 36x20x18 cm. Ikäsuositus: 3+.

PEPPA PIG MAGICAL PARADE FLOATS – MAKI A/S
Pipsa Possu taikajuna. Käytä taikasauvaa ohjaaksesi taianomaisesti junaa. Taikasauva käyttää turvallista IR-teknologiaa. Aktivoi juna ja paina sauvan näppäintä. Pidä sauvaa junan edessä sillä sensorit sijaitsevat junan edessä.Voit vaikka kävellä taikasauvan kanssa ja juna hauskasti seuraa perässäsi. Junan mukana tulee 3 erilaista toiminnollista vaunua. Jokaisella vaunulla on oma liikesarjansa ja paikka Pipsa Possu hahmolle. Pakkauksessa tulee myös 2 juhlallisen teeman mukaan väritettyä hahmoa, Pipsa ja George. Kun aloitat leikin voit kuunnella vaikka junasta tulevaa Pipsa Possu teemalaulua, ääniä ja erilaisia lausahduksia TV-sarjasta.

RAINBOCORNS SWEET SHAKE YLLÄTYSPEHMO – TOYROCK OY
Jäätelömaljapakkauksen sisältä paljastuu ihania yllätyksiä: soma puhuva Rainbocorn-pehmo, pikkulemmikki tai ehkä kaksi, pieni pirtelölasi ja lusikka sekä ohjeet ja ainekset taikapirtelön valmistamista varten. Paristokäyttöinen. Ikäsuositus yli 5-vuotiaille.

TOFFEE PONI – MARKKINOINTI SUOMELA OY
Toffee, interaktiivinen lemmikki. Pehmeä poni, joka ääntelee, liikuttaa silmiään ja korviaan. Oikeat liikkeet, ääntelee ja näyttää tunteet. Toffee on kuin oikea poni, se tarvitsee rakkautta ja huolenpitoa. Se opettaa lasta huolehtimaan ja hellimään. Sitä voi hoitaa, harjata ja ruokkia sen omalla porkkanalla ja se hirnahtaa, liikuttaa päätään, silmiään ja korviaan kiitokseksi.  7 eri toimintoa. Ikäsuositus 3+.

INNOVAATIOLELUT

VUODEN INNOVAATIOLELU 2020:
EGO DOTS 41902 KIMALTELEVA YKSISARVINEN -RANNEKORU – SUOMEN LEGO OY AB

** FINALISTI **
ROBO KOMBAT – BALLOON PUNCHER – MARKKINOINTI SUOMELA OY

Balloon Puncher taistelurobootit ovat hauska toimintalelu kaikenikäisille pelaajille. Puhalletut ilmapallot kiinnitetään robottien päiksi, maskit asetetaan ilmapallon päälle ja sitten voi jännittävän hauska kamppailu alkaa! Ohjaa robottia kauko-ohjaimellasi ja yritä saada vastustajan ilmapallo puhkeamaan osumalla ilmapalloon robotin nyrkeillä. Jännitys tiivistyy ottelun edetessä. Hurja taistelu päättyy hervottomaan nauruun, kun jommankumman ilmapallo puhkeaa. Ääniefektit suoraan oikeasta nyrkkeilykehästä, tekee taistelusta hurjan ja jännittävän.  Ohjaimessa molemmille käsille omat toiminnot.  Leikissä yhdistyy ilmapallojen puhkeamisen hauskuus ja yllätyksellisyys sekä taistelurobottien innovatiivinen teknologia. Näiden yhdistelmä tekee leikistä viihdyttävän ja superhauskan koko perheelle. Pakkauksessa kaksi taistelurobottia, kaksi kauko-ohjainta sekä 24kpl ilmapalloja. 

** FINALISTI **
XTREME BOTS MAZZY OHJELMOITAVA ROBOTTI – AMO OY

Rakenna ja ohjelmoi oma Mazzy. Yli 100 osaa, joilla voit kasata 2 erilaista mallia yhden kerrallaan. Mazzy on robotti, joka on suunniteltu ensiaskeleiksi robotiikan opetteluun, ohjelmointi on helppoa, hauskaa ja luovaa. Mazzyn avulla kehität loogista ajattelua ja ongelman ratkaisua. Mazzy-robotteja voi ohjata joko suoraan rakennetun robotin ohjauspaneelista (liikkeet) tai Googe Play/App Storen kautta ladattavan Mazzy Smart App-ohjelman kautta (liikkeet, ilmeet, äänet, musiikki ja peli). Helppoa ohjelmointia, jopa 60 toimintoa peräkkäin.

I DIG MONSTERS – TOYROCK OY
Tämä ei ole aivan tavallinen jäätelöpuikko, vaan viileältä tuntuvan massan sisältä paljastuu soma monsteri. Pakkaus sisältää massan sisään piilotetun monsterin, muotin, työkalut ja korumuotit. Mikä monsteri yllättää sinut? Ikäsuositus yli 5-vuotiaille.

MAGIC PAD – MARTINEX OY
Piirustustaulu, johon syttyy valo. Mukana erilaisia sapluunoita, joiden avulla voi piirtää ja värittää kuvia, tehdä tehtäviä tai harjoitella kirjaimia ja numeroita. Hauskaa ja opettavaista! Mukana kolme kaksipuolista tussia ja puhdistusliina sekä musta taustapaperi, joka saa taideteokset näkymään paremmin. 8 eriväristä led-valoa syttyy ja sammuu napin painalluksella.

MAGNEETTIPUUHA LEIKITÄÄN KIRJAIMILLA – SANOMA PRO OY
Magneettipuuhapakkauksesta löytyy ohjelehtinen, jossa on aikuiselle tietoa ja ideoita tuotteen monipuoliseen käyttöön. Siihen kannattaa tutustua ennen puuhailun ja leikin aloittamista. Leikitään kirjaimilla! Iloinen magneettipuuha johdattaa kirjainten ja sanojen maailmaan. Monipuolisissa tehtävissä yhdistetään riimipareja, tunnistetaan äänteitä ja kuljetaan kirjainreittejä. Taitojen kartuttua muodostetaan kokonaisia sanoja ja ratkotaan puuttuvia kirjaimia ristikoista. Leikkiä voi yksin tai yhdessä! Kestävillä magneeteilla voi kehittää lukemattoman määrän omia kirjain- ja sanapuuhia, joten iloa riittää pitkäksi aikaa. Pakkauksessa on yli 150 magneettia ja 40 puuhatehtävää.

SMART SKETCHER PROJECTOR – PROXY A/S
SmART Sketcher ™: n avulla lapset oppii piirtämään ja kirjoittamaan, laite heijastaa kuvien ääriviivat paperille. Sinut ohjataan askel askeleelta läpi koko piirustusprosessin, mikä tekee jopa vaikeasta piirustuksesta helpon hallita. Projektorin mukana saat esiasennetut aktiviteettipaketit, jotka sisältävät lukuisia kuvia, kirjaimia sekä numeroita. Piirrä viivoja pitkin kynällä, liidulla tai tussilla, viimeistele värittämällä kuva. Haluatko piirtää jotain muuta? Käyttämällä smART Sketcherin sovellusta älypuhelimellasi tai tabletillasi, voit siirtää itse ottamiasi kuvia puhelimestasi projektorille, joka muuttaa ne sitten piirretyksi piirrokseksi!

ROOLILEIKKILELUT

VUODEN ROOLILEIKKILELU 2020:
X-SHOT LASER 360 BLASTER SETTI – TOYROCK OY

Laita lasit päähäsi ja vauhdikas lasertaistelu voi alkaa. Laseissa on useita sensoreita, joten lasersäteeltä ei voi piiloutua. Säteen pituus pimeässä on n. 30 metriä. Pakkaus sisältää kaksi laserasetta ja kahdet lasit. Ikäsuositus yli 8-vuotiaille.

** FINALISTI **
AIRFRYER KOKKAUSSETTI – TEVELLA OY

Hieno ilmalla toimiva keittolevy lasten leikkeihin. Keittolevyn sisällä on tuuletin, joka käynnistyy nappia painamalla. Tuulettimen ollessa päällä paistinpannulla oleva ruoka alkaa liikkua. Pakkaus sisältää lisäksi mm. sirottimet sekä erilaisia ruokakiekkoja (Ø 9 cm). Materiaali: puu, huopa, metalli. Tuotteen koko: 18x18x7 cm. Ikäsuositus: 3+.

** FINALISTI**
GEMEX SUPER GEM CREATOR – MARKKINOINTI SUOMELA OY

Taianomainen koruntekosetti, jolla voit tehdä ihania koruja, hiuskoristeita ja avaimenperiä geelistä. Pakkauksessa paljon kimalteita, koruntekotarvikkeita, 2 muottilevyä, geeliä ja taikavalosimpukka ajastimella, jolla kovetat geelin.  Koristele muotit glitterillä, timanteilla tai omilla aarteilla, lisää geeli ja laita muotti taikasimpukkaan. Paina nappia simpukan takana ja 3 minuutin kuluttua (kuuluu piippaus) sinulla on upeita loistavia koruja, joista voit tehdä rannerenkaita, pinnejä, sormuksia tai vaikka korvakorut. Vain mielikuvitus on rajana.  Pakkauksesta valmistat noin 100 korua. Geeliä ja koristeita saatavana lisätarvikkeina.  Geeli on myrkytöntä ja turvallista. Helppoa ja hauskaa. Saat tehtyä helposti täysin uniikkeja koruja. Koruja joita haluat käyttää!  Pakkaus sisältää ohjekirjan korujen tekoon. Kivaa tekemistä kaiken ikäisille korujen ystäville. Ikäryhmille 5-100 vuotta! Koukuttavan hauskaa. Yksinkertaista: täytä, koristele, laita simpukan sisälle kovettumaan! Valmis! *MAGIC IN MINUTES * GEELISTÄ KORUIKSI VAIN MUUTAMASSA MINUUTISSA!

BABY SHARK SONG PUPPET – AMO OY
Hauska Baby Shark laululla varustettu Baby Shark käsinukkepehmo, jonka laulun nopeutta voi säätää kädenliikkeillä.

BLINGER – PROXY A/S
Blinger™ on uusi hieno stailaustyökalu, jolla luot BLINGIÄ hiuksiisi, laukkuihisi, kirjoihisi, vaatteisiisi ja paljon muuhun! Sisältää 75 helmeä, joilla Blinger™ helpottaa koristautumista ja lisää säihkettä arkipäivään. Ja se on täysin turvallinen ja helppokäyttöinen! Nämä helmet pysyvät paikallaan koko päivän, kunnes kampaat ne pois hiuksistasi tai irrotat ne.  Liima toimii kaikissa hiustyypeissä ja kiinnittyy useimpiin materiaaleihin. Kun sinulla on blingiä hiuksissasi tai asusteissasi, luot säihkettä kaikille ja kaikkialla!

BOSCH VACUUM CLEANER ”UNLIMITED” – AMO OY
Varsi-imuri on hauska oikeaa imuria muistuttava leluimuri, jonka mukana tulee kevyitä styroksirakeita, joita voi imuroida sisempään pölysäiliöön. Ulommaisessa säiliössä olevia palloja ei saa poistettua. Tyhjentääksesi säiliön paina edessä olevaa hopeista näppäintä. Realistiset äänitoiminnot. Käynnistä imuri varren kytkimestä. Vartta ja lattiasuulaketta voi yhdistää imuriin eri tavoin. Hauskaa siivousleikkiä, tästä leikistä äitikin pitää!

DOJO BATTLE – AMO OY
Taistele vastustajaa vastaan kuin oikea ninja! Dojo battle on kahdelle pelaajalle ja pakkaus sisältää kaksi sensoriliiviä ja kaksi pehmeää miekkaa. Liivi tunnistaa ja laskee osumat. Aseta sensoriliivien kytkin joko I tai II asentoon OFF asennosta. Dojo Battle Ninja pelissä on 2 eri pelitoimintoa. I peli tarvitsee 3 iskua voittoon ja II peli 6 iskua voittoon. Aseta sensoriliivi niin, että levyosa on rinnan päällä. Kiinnitä kiinnitysvyöt ohjeen mukaisesti.  Taistelu: pyyhkäise nopeasti miekallasi vastustajan sensoriliiviä, mikäli saat kunnon osuman, vastustajan liivin valo vaihtuu vihreästä punaiseksi ja liivi antaa äänimerkin. Sinun tulee olla tarpeeksi nopea ja tarpeeksi lähellä sensoria, jotta se laskee iskun, mutta sinun ei tarvitse koskettaa liiviä. Pelissä I tarvitset 3 iskua voittoon. Pelissä II vihreä valo muuttuu ensin keltaiseksi yhden iskun jälkeen ja punaiseksi vasta toisen iskun jälkeen. Paina sensoriliivin sivulla olevaa reset näppäintä nollataksesi pelin.

LEIKKIKEITTIÖ (TEFAL EVOLUTION KITCHEN GOURMET) – SIMBA DICKIE FINLAND OY
Monipuolinen leikkikeittiö, jonka korkeutta saa säädettyä lapsen kasvaessa. Soveltuu siis erinomaisesti 3 – 8 vuotiaille lapsille! Hauskoja toimintoja, joita vain harvoista leikkikeittiöistä löytyy. Astioiden ja ruokien lisäksi kunnon pöytä ja vankkarakenteinen jakkara (kestää 50 kg) kuuluvat mukaan tuotteeseen.