Vuoden Lelu 2018 – rakentelulelut

SmartMax Start Plus / Leikkien Group Oy **VOITTAJA**

Täydellinen SmartMax-starttipaketti sisältää magneettisen rakennussarjan perusosia. Magneettinen rakentelusarja innostaa leikkiin niin taaperot kuin koululaiset! Tutustu turvallisesti magnetismin kiehtovaan maailmaan ja tutki mitkä osat vetävät toisiaan puoleensa ja mitkä hylkivät toisiaan. Leikin voi aloittaa kaksiulotteisista rakennelmista ja taitojen karttuessa voi edetä monimutkaisempiin kolmiulotteisiin rakennelmiin. Monipuolinen SmartMax Start Plus -setti on yhteensopiva kaikkien SmartMax-tuotteiden kanssa, joten se kasvaa lapsen mukana aina kouluikään asti! Mukana ohjevihko rakentelun tueksi.

 

Bamburakentelu torni 62-os / Tevella Oy

Ekologinen Flexistix -tuotesarja on saapunut Suomeen! Suunnittele ja rakenna upeita torneja bambutikkujen sekä joustavien muovisten liitospalojen avulla. Vain mielikuvitus on rajana. Yhteensä 62 osaa. Paketin koko: 20x7x26 cm. Ikäsuositus: 4+.

 

Lego City 60174 Vuoristopoliisin päämaja / Suomen Lego Oy Ab

Tehkää hälytys! Outo puun muotoinen kohde ulkona liikkuu portaissa, ja lähistöllä helikopteri lentää matalalla. Mitä lentäjä tekee tuolla ketjulla ja koukulla? Hän yrittää vapauttaa kaverinsa vankilasta! Lataa verkonheitin aseman katolla ja ammu sillä helikopteria sillä välin, kun muut konstaapelit hyppäävät ajoneuvoihin ja lähtevät ajamaan roistoja takaa maata pitkin. Mitä tuolla luolassa on vankilan alla? Iik, se on puuma, ja se valmistautuu hyppäämään!

 

Playform / Importante Oy Ab

Uusi versio klassisesta ”korttitalosta”. Tässä kortit on korvattu erivärisillä ja -kokoisilla muovilevyillä. Levyt on suunniteltu ja tehty yhteensopiviksi toistensa kanssa, ja niillä voidaan rakentaa huikeita kolmiulotteisia rakennelmia, jotka eivät korttitalon tapaan ”sorru”. Valmista rakennelmaa voi siirtää, yhdenkään laatan putoamatta. Pakkauksessa on mallikuvia vai luotatko rakentelussa enemmän mielikuvitukseesi? Pakkaus sisältää 20 pientä (22×3 mm) ja 40 suurta (45x3mm) muovilaattaa ja mallikuvajulisteen.

 

Quadrilla kuularata startti 58-os / Tevella Oy

Quadrilla -kuularadat ovat uudistuneet. Edullinen aloitussetti, jota on helppo laajentaa leikkien kehittyessä. Yksityiskohtana on hauska ratas, joka pyörähtää kuulan osuessa siihen. Pyörre lisää kuularadan leikkiarvoa. Materiaali: puu, muovi, lasi. Yhteensä 58 osaa. Mukana on selkeä kuvallinen ohje kolmen erilaisen kuularadan tekemiseen sekä säilytyspussi marmorikuulille. Paketin koko: 35x8x36 cm. Ikäsuositus: 4+.