Vuoden Lelu 2018 – innovaatiolelut

Thunder Trax / Maki A/S **VOITTAJA**

Thunder Trax R/C:llä voit ajaa ainutlaatuisten ”telaketjujen” avulla lähes missä vaan; sisällä ja ulkona, ruohossa, mudassa tai vaikka soralla. Sen voi ottaa ulkoleikkeihin jopa talvella sillä se kulkee myös lumessa. Thunder Traxin tekee ainutlaatuiseksi se, että se muuttuu napin painalluksella veneeksi ja sitä voi käyttää myös vedessä.

 

Aqua Dragons vedenalainen maailma / Martinex Oy

Aqua Dragonsit ovat eläviä olentoja, joita kasvatetaan munista aikuisiksi omassa pikku akvaariossa. Täytä akvaario vedellä, lisää kasvatettavat Aqua Dragonsit akvaarioon ja sekoita. Odota 48-72 tuntia nähdäksesi ensimmäiset kuoriutuneet Aqua Dragonsit suurennuslasilla. Ruoki poikasia pienellä määrällä ruokajauhetta. Lisää veteen ilmaa pipetin avulla tai kaatamalla akvaarion vesi pois ja takaisin. Pakkauksessa akvaario, Aqua Dragon-munat, ruokajauhe, pipetti, ruokintalusikka ja käyttöohje.

 

Clementoni Doc -robotti / Toyrock Oy

DOC on hauska puhuva robotti, joka liikkuu sinne minne sinä haluat. Paina DOC-robotin päässä olevia painikkeita ja ohjelmoi robotti liikkumaan haluamaasi suuntaan. Pelaa kaksipuolisen pelilaudan pelejä ja opettele ohjelmointia. Pakkaus sisältää puhuvan robotin, pelilaudan, peli- ja suuntakortit sekä ohjeet. Kaksikielinen: suomi ja ruotsi. Tuote toimii 3xAA-paristolla, eivät sisälly pakkaukseen. Ikäsuositus yli 4-vuotiaille.

 

Dessineo – piirtoleikki / Amo Oy

Opi piirtämään hauskalla ja innovatiivisella vaihe vaiheelta ohjaavalla tavalla. Erityisesti suunniteltu lapsille 4 vuoden iästä lähtien. Lapsi oppii piirtämään oppiessaan myös samalla tunnistamaan erilaisia kuvioita. Sisältää piirustusalustan, joka heijastaa piirrettävät kuvat isommiksi sekä 30 erilaista eritasoista piirrosmallikiekkoa, A4 paperia, tussin ja ohjeet.

 

Lazermad Battle Ops / Toyrock Oy

Lazermad-taistelu voi alkaa. Taktikoi ja kokoa erilaisista aseen kokoon ja infrapunasäteen pituuteen vaikuttavista osista ylivoimainen ase. Aseissa ja boostereissa on upeat ääni- ja valotehosteet. Laskuri laskee osumat infrapunasäteen osuessa maaliin. Pelaatpa päivällä tai yöllä, ulkona tai sisällä, kaveria vastaan tai isoissa joukkueissa – Lazermad on varusteesi. Huom! Ympäristön olosuhteet vaikuttavat infrapunasäteen pituuteen. Pakkaus sisältää kaksi Basic Blaster –perusasetta, joiden säteen pituus on 15 m sekä kaksi M.A.D Target –maalia. Paristot 12 x AAA eivät sisälly pakkaukseen. Ikäsuositus yli 6-vuotiaille.

 

Mad Mattr Quantum Pod / Leikkien Group Oy

Mad Mattr on taianomaisen pehmeää ja venyvää muovailumassaa, joka muotoutuu niin käsin kuin muoteilla. Sen koostumuksessa on jotain lumoavaa ja rauhoittavaa. Huippuhauska, aivan uudenlainen muovailutuote, joka hurmaa niin lapset kuin aikuiset! Mad Mattr ei kuivu eikä kovetu, eikä se myöskään tahraa. Mad Mattr Quantum Pod on kätevä ja uudelleensuljettava rasia, joka kulkee mukana vaikka taskussa. Nappaa mukaan, napsauta auki ja leiki missä vain! Mad Mattr Quantum Pod on saatavilla kuudessa kirkkaassa sävyssä: punainen, pinkki, lila, sininen, vihreä ja sinivihreä.

 

Zipes Speed Pipes Duel Barrel Racing Pack / Markkinointi Suomela Oy

HULLUNKURISIA RAKENNELMIA; voit rakentaa omanlaisia ratoja, vain mielikuvius on rajana. Tee looppeja tai rakenna rata menemään pystysuoraan seinää ylös tai ylös rappusia.
HAASTAA PAINOVOIMAN LAIT. Ajoneuvot ovat niin nepeita että voivat kiivetä kohtisuoraa putkea ylös!!
KIINNTYS KLIPSUILLA TEET KILPARADAN KAHDELLE AJONEUVOLLE. Pakkauksessa kiinnitysklipsuja jolla saat kiinnitettyä kaksi putkea vierekkäin, muodostaen kilparadan kahdelle ajoneuviolle. Kumpi menee lujempaa!
SMASH AND CRASH Pakkauksessa risteyksiä joita käyttämällä on mahdollista törmätä toisen auton kanssa.
2 KAUKOSÄÄTIMELLISTÄ HOHTAVAA AUTOA JA JA VALOKUULAT. Rakenna ajokilpailut ystäviesi kanssa ja luo uskomaton valoshow pimeässä!!