Vuoden Lelu 2018 – hahmoleikkilelut

Scruffaluvs lemmikki /Toyrock Oy **VOITTAJA**

Hylätty, surullinen karvapallo odottaa huolenpitoa ja kylpyä. Kylvetä, kuivaa, harjaa ja rakasta sitä ja nuhjuinen karvapallo muuntuu suloiseksi lemmikiksi. Pakkaus sisältää lemmikin, harjan, kaulapannan ja adoptiotodistuksen. Ikäsuositus yli 3-vuotiaille.

 

Crate Creatures Snort Hog / Amo Oy

Hurjan hauska hirviö häkissä. Hirviöllä on yli 45 erilaista hauskaa ääntä ja useita hauskoja toimintoja. Vapauta uusi monikäsinen hirviöystäväsi pakkauksestaan avaamalla sen lukko ja kansi mukana tulevalla sorkkaraudalla. Vedä sitä kielestä ja katso kuinka se alkaa elämöimään ja silmät loistamaan. Snort Hogilla on erilaisia ääniä ja se reagoi liikkeisiin äänillä ja tärinällä. Paina sitä takaraivosta ja katso miten sen nenän räkä jojoilee edestakaisin. Voit äänittää omaa puhettasi ja hirviösi toistaa sen hirviöäänellään, myös takaperin. Hahmo rauhoittuu, kun laitat sen nukkumaan selälleen, se alkaa kuorsaamaan. Hirviön mukana tulee sen herkkuruoka, jota voit sille syöttää. Pakkauksessa on hirviöhahmo, ruokatarvike, ketju, lukko ja sorkkarauta ja uudelleen käytettävä laatikko, johon voit hahmosi piilottaa.

 

Deluxe House / Maki A/S

Pipsa Possun talosta löytyy kaikki tarvikkeet leikkiä varten. Pakkauksessa mukana 2 hahmoa ja huonekaluja. Talo on helppo pakata kasaan leikkien jälkeen.

 

Dinosaurus maisemareppu / Martinex Oy

Reppu, jossa voi säilyttää dinosauruksia ja leikkiä niillä repun sivuun avautuvassa maisemassa. Repun mukana 8 dinosaurusta: T-Rex, Brachiosaurus, Velociraptor, Tylosaurus, Mini Stegosaurus, Mini Parasaurolophus, Mini Triceratops ja Mini Velociraptor.

 

Enchantimals Doll & Animal Friend / Toyrock Oy

Enchantimals on joukko ihastuttavia, lemmikkeihinsä kiintyneitä tyttöjä. Jokaisella hahmolla on omat, lemmikkeihin viittaavat erityispiirteet. Pinkkihiuksinen Bree Bunny on pukeutunut kauniiseen kukkahameeseen ja päässään hänellä on pupunkorvat, onhan hänen lemmikkinsä suloinen Twist-pupu. Nuken pituus on n. 15 cm. Pakkaus sisältää nuken ja lemmikin. Ikäsuositus yli 4-vuotiaille.

 

Fingerlings Apina / Toyrock Oy

Fingerlings-apinavauva kietoutuu sormesi ympärillä. Se tuntee kosketuksen, kuulee puheen ja huomaa, jos se on ylösalaisin! Pikkulemmikki näyttää tunteensa yli 40 äänellä ja liikkeellä ja se myös keskustelee lajikumppaniensa kanssa. Tuote toimii 4 x LR44-paristolla, sisältyvät pakkaukseen. Ikäsuositus yli 5-vuotiaille.

 

L.O.L Suprise Glitter Tots / Amo Oy

Keräiltävä nukke, jossa on 7 kerrosta yllätyksiä. Pallo unboxataan kerros kerrokselta ja joka kerroksessa on oma yllätyksensä. Yllätykset ovat tarroja, tarvikkeita nukelle, kuten pullo, asusteita ja asu nukelle ja viimeisenä yllätyksenä saat glitteroidun L.O.L. Surprise Tots- nuken. Kuka voisi olla tätä keräilyihanuutta rakastamatta? Nukelta löytyy myös vesiaiheinen yllätys. Leiki ja testaa. Pakkausta voi käyttää leikkisettinä, kylpyammeena tai nukketelineenä.

 

Luna yksisarvinen / Martinex Oy

Luna-yksisarvinen kertoo kolme satua, kunkin kesto on 3 minuuttia. Sadut ovat Tuhkimo, Tähkäpää ja Kultakutri. Lunan silmät ja suu liikkuvat ja sen sarvessa vilkkuu valo. Lunalla on pitkä sateenkaarenvärinen harja, jota voi harjata. Kun Lunaa koskettaa, ensimmäinen satu alkaa ja kun kosketat heti toisen kerran, satu loppuu. Kosketa Lunaa uudelleen ja toinen satu alkaa, kun kosketat heti uudelleen, satu loppuu. Kun kosketat Lunaa vielä kerran, kolmas satu alkaa ja jos kosketat heti uudelleen, kolmas satu loppuu.

 

Pinypon merirosvot ja merenneidot taika saari / Markkinointi Suomela Oy

Tämä upea Pinypons leikkisetti vie sinut taianomaiselle saarelle, jota ympäröivät merirosvot ja merenneidot. Saarella on kaikkea ihanaa tekemistä, vauhdikkaista liukumäistä hiekkaleikkeihin. Vesputoukset, aarteet ja salaiset luolat tekavät saaresta maagisen ja salaperäisen.
Pinypons nukeilla leikki ion hauskaa ja mielikuvituksellista. Voit vaihtaa nukeille hiukset, päät, kasvot, jalat, pyrstöt. Mix’n Match!! Voit luoda juuri sellaisen nuken ja hahmon kuin haluat. Tule salaiselle saarelle, josta vain merenneidot ja merirosvot tietävät. Tule Pinypons seikkailulle.
Pakkauksessa mukana 1 Merenneito, 1 Merirosvo ja 1 lemmikki.

 

Rusty Rivets Botasaur / Bottisaurus / Maki A/S

RUSTY RIVETS –Bottisaurus on Rusty Rivetsin ystävä. Tämä ääniä ja valoja toistava luomus on yhtä söpö kuin iso. Sen voi muuttaa moniin eri asentoihin ja sen voi koota kuten haluaa. Voit yhdistellä osia minkä tahansa RUSTY RIVETS -rakennuspakkauksen osiin (myydään erikseen) ja suunnitella omat, ainutkertaiset luomuksesi! Sisältää 19 rakennusosaa.

 

SmartGames Jump In / Leikkien Group Oy

SmartGames Jump In -logiikkapelissä autetaan kaneja piiloutumaan koloihinsa. Valitse haaste ja aseta kanit, ketut ja kärpässienet pelilaudalle. Saatko ratkaistua haasteen ja autettua kanit kärpässienten ja kettujen yli loikkien omiin koloihinsa? Peli sisältää 60 haastetta helposta vaikeaan. Kätevän säilytysratkaisun ansiosta pelin osat pysyvät tallella ja kulkevat helposti mukana vaikka matkalla.

 

Wizies Taikapilvi-laukku & 8 figuuria / Markkinointi Suomela Oy

Wizies Taikapilvi-Laukku on upea Wizies käsilaukku. Laukussa on taianomainen toivepyörä. Puhalla toiveesi siihen, niin pisaraluukku aukeaa ja sisältä löytyy harvinainen metallnhohtoinen figuuri. Wizies hahmoja voi kiinnittää toisiinsa sekä laukkuun kiinni, rakentaen pitkiä Wizies toiveketjuja. Kaikkiin hahmoihin on merkitty oma pilvi. Jos raaputat merkkiä tulee esiin sen oikea pilvimerkki, mikä kertoo mihin wizies maailman pilveen kukin hahmo kuuluu. Laukku toimii myös Wizies figuurien säilytyspaikkana. Kulkevat mukana kylässä ja matkalla.