Vuoden Lelu 2018 – ensilelut

Lego Duplo 10861 Ensimmäiset tunteeni / Suomen Lego Oy Ab **VOITTAJA**

Auta taaperoa tunnistamaan ja ymmärtämään erilaisia tunteita näiden värikkäiden, rakennettavien hahmojen avulla. Ne on tehty suurista LEGO® DUPLO® palikoista, jotka on suunniteltu erityisesti hauskoiksi ja turvallisiksi lasten pienissä käsissä. Käännä kaksipuolisia kasvopalikoita ja tutki erilaisia ilmeitä. Keksi omia tarinoita mielialojen ja tunteiden ympärille kaksipuolisten tarinapalikoiden avulla. Nämä värikkäät palikat tarjoavat hauskaa yhteistä puuhaa tuntikausiksi ja kehittävät samalla kielellisiä taitoja.

 

Autorata 1,2,3 / Tevella Oy

Päiväkodeista tuttu autorata on nyt saatavana näppäränkokoisena kotikäyttöön! Puisen autoradan mukana tulee kolme autoa, joilla voi kisailla. Autoja on helppo säilyttää autoradassa kiinni olevissa lenkeissä. Tuotteen koko: 32x8x28 cm. Paketin koko: 36x11x36 cm. Ikäsuositus: 1,5+.
VINKKI: Rataa voi käyttää myös pallojen kanssa ja katsoa, miten pitkälle ne vierivät.

 

Cute Rider Panda / Importante Oy

Potkuttelupandan istuin on vankka ja liukumaton. Istuin toimii myös kantena säilytyslokerolle, jossa pienet aarteet pysyvät näppärästi matkassa mukana. Pandan korvista taapero saa tukevan otteen, joten matka potkutellen sujuu turvallisesti taittaen. Erityisesti sisäkäyttöön suunnitellut pyörät ovat hiljaiset, eivätkä vahingoita kodin pintoja. Tukee pienokaisen liikunnallista kehitystä ja vahvistaa tasapainoa.

 

Fisher-Price Little People Sensory Farm / Toyrock Oy

Little People -maatilalla oppii toisista huolehtimista ja hyviä tapoja iloisten laulujen, lorujen ja fraasien myötä. Maatila on suomenkielinen. Pakkaus sisältää interaktiivisen maatilan, maanviljelijän ja neljä eläintä. Tuote toimii 2 x AA-paristolla, sisältyvät pakkaukseen. Ikäsuositus yli 1-vuotiaille.

Lalaboom 30 osaa / Martinex Oy

Kehittävät ja värikkäät rakenteluhelmet ja -pallot lapselle. Valmistettu HDPE-sekoituksesta, jossa vähän EVA:a pehmentäjänä.

 

Puhuva Teddy-nalle / Toyrock Oy

Paina Teddy-nallen tassua tai massua ja se laulaa ja loruilee sinulle. Puhuva nalle opettaa lapselle ensimmäiset kirjaimet ja numerot ja pehmeää nallea on myös mukava halata. Tuote toimii 2 x AAA-paristolla, sisältyvät pakkaukseen. Ikäsuositus yli 6 kk.

 

SmartMax My First Safari Animals / Leikkien Group Oy

Hurmaava SmartMax My First Safari Animals on turvallinen ja hauska tutkimusmatka magnetismin ja rakentelun maailmaan pienille leikkijöille! Magneettisia tankoja ja eläinosia yhdistämällä voi rakentaa kuusi eläintä: leijonan, virtahevon, kirahvin, sarvikuonon, krokotiilin ja norsun. SmartMax My First Safari Animals osista voi luoda myös aivan uusia, mielikuvituksellisia eläinhahmoja! Monipuolinen sarja jaksaa innostaa yhä uudelleen ja uudelleen. Safari Animals -setti on yhteensopiva kaikkien SmartMax-tuotteiden kanssa, joten se kasvaa lapsen mukana aina kouluikään asti!