Tutustu Vuoden Lelu -kilpailun rakenteluleluihin!

Vuoden Lelu -kilpailun rakentelulelujen sarjaan osallistuneet lelut esittelemme alla:

 

Discovery Space Shuttle 310 pcs / Markkinointi Suomela Oy

Yhdistä hauska rakennusleikki ja oppiminen. Lapsesi voi tutustua tieteeseen ja historiaan leikin avulla.
Tee pienoismalli Discovery avaruussukkulasta pakkauksessa tulevien selkeiden ohjeiden mukaan ja leiki historiallisen avaruussukkulan retket uudelleen ja uudelleen!

 

Dynamic M -rakennussarja / Importante Oy

Radan alaspäin pyörivät kuulat synnyttävät riippuviin metalliputkiin osuessaan melodisia, tuulikellomaisia ääniä. Kiertotunneli taas kuljettaa kuulat täysin uudella tavalla seuraavalle tasolle. Esteiden ja väylänvaihtajan läpi kuulat ampaisevat tiukkoihin kurveihin, ja alas päästyään niiden matka jatkuu uuteen nousuun manuaalisella ketjuhissillä. Pakkaus sisältää mm. kuvallisen kokoamisohjeen, kiertotunnelin, viisi 90-asteen kaarretta, väylänvaihtajan, rataosia, magneettisen kannattimen, metallikuulia; yhteensä 550 osaa, joista voi rakentaa 4 erilaista kuularataa. Ikäsuositus 7+. Fischertechnik rakennussarjat kehittävät luovuutta ja loogista ajattelua.

 

Vuoden Rakentelulelu 2017: Heartlaken sairaala / Suomen Lego Oy Ab

Ei ole hätätilannetta, jota Heartlaken sairaala ei hoitaisi! Lähetä helikopteri tai ambulanssi matkaan pelastamaan sairastunut tai loukkaantunut Heartlake Citystä. Mene ensiapuun pyöröovesta ja tarkista murtuneet luut röntgenlaitteella. Tutki sitten lääkärin kanssa näytteitä tutkimushuoneessa, ennen kuin autat Oliviaa hoitamaan vastasyntynyttä lasta sairaalan vauvalassa. Joku tarvitsee aina apua!

 

 

Junaratasetti silmukka 64-os. / Tevella Oy

Upea puinen junaratakokonaisuus. Pakkaus sisältää mm. erilaisia siltoja, junia, nosturin ja paljon muita hienoja osia. Sopii yhteen muiden puisten junaratojen kanssa. Materiaali puuta ja muovia. Yhteensä 62 osaa. Valmiin junaradan koko: 85x70x20 cm. Paketin koko: 48x15x42 cm. Ikäsuositus: 3+.

 

Plus Plus Mini Starter set / Maki A/S

Plus Plus starttisetissä on 760 Midi palaa, 2 rakennusalustaa ja ideakirja. Plus Plussilla voi rakentaa mitä vaan, ne ovat kahden plussan muotoisia 2cm kokoisia paloja. Plus Plussista voi rakentaa 2D tai 3D muotoja ja rakennuksia, vain mielikuvitus on rajana. Rakennuslevyjä voi yhdistää vierekkäin, kulmittain tai niihin voi rakentaa ylä- ja alapuolelle.

 

Poliisiasema / Suomen Lego Oy Ab

Tehkää hälytys! Rosvot yrittävät vapauttaa kaverinsa vankilasta, mutta he ovat yllättäneet hänet vessasta! Ojenna korinosturi ja tunge dynamiitti tuuletusluukkuun ja siirry kauemmaksi, ennen kuin se räjähtää. Ojenna rosvolle sorkkarauta, johon hän voi tarttua, ja paetkaa kiireen vilkkaa! Auta poliisia lähtemään rosvojen auton perään takaa-ajoautolla, moottoripyörällä ja helikopterilla ja vie heidät takaisin vankilaan!

 

Seek’o Blocks Flash 6, 90 osaa / Martinex Oy

Pakkauksessa 6 LED-valo-osaa ja 90 muovista rakennuspalikkaa. LED-valo-osan koko 4,5 x 4,5 cm.