Tutustu Vuoden Lelu -kilpailun hahmoleikkileluihin!

Vuoden Lelu -kilpailun hahmoleikkilelujen sarjaan osallistuneet lelut esittelemme alla:

 

Baby born Sister nukke / Amo Oy

Kylvetettävä 43cm BABY born®Sister -nukke on tunnetun Baby born vauvanuken isosisko. Nukella on kauniit pitkät hiukset, joita on ihana kammata. Nukke juo ja itkee kyyneliä. Pakkauksessa mukana mm. juomapullo, hiusharja, hiusklipsejä ja hiuslenkkejä sekä rannekorut nukelle ja leikkijälle. Nuken jalat ovat taipuisat ja se osaa seisoa pystyssä itse. Sisko ja vauvanukke ovat samankokoiset, joten niiden vaatteet sopivat toisilleen.

 

Build a Bear stuff me station / Maki A/S

Nallen tekokone. Pakkauksessa mukana täyttökone ja tarvikkeet kahden nallen tekoon. 2 nallea, 2 T-paitaa, 2 syntymätodistusta, 2 sydäntä, vanua ja tarvikkeita. Lisää vanu täyttökoneeseen, kiinnitä nalle koneeseen ja väännä vivusta jolloin nalle täyttyy. Kun nalle on valmis se suljetaan vetoketjulla.


Vuoden Hahmoleikkilelu 2017: Schleich Jungle research station / Maki A/S

Schleich viidakkoleikkisetti koostuu kolmesta eri osasta, tutkimusasemasta, korokotiilikalliosta sekä eläinaitauksesta. Pakkauksessa tulee mukana eläintenhoitaja, sekä simpanssi, krokotiili, musta pantteri ja norsunpoikanen. pakkauksessa on lisäksi paljon tarvikkeita mm. nuotiopaikka. Viidakkotutkimusasemassa on paljon toimintoja. Korokotiilikalliosta avautuu salaluolia, tutkimusasemalla on eläintenpyydystys verkko vinsseineen, salaluukkuja yms.

 

SmartGames Punahilkka / Leikkien Group Oy

SmartGames Punahilkka on hurmaava logiikkaleikki pikkulapsesta kouluikäiseen. Perinteisestä sadusta tutut hahmot Punahilkka ja Susihukka seikkailevat hurmaavassa satupelissä. Aseta talo, puut ja hahmot alustalle annetun haasteen mukaisesti ja yritä löytää Punahilkalle polku Isoäidin talolle. Vaikeammissa haasteissa mukaan peliin tulee Susihukka. Pelissä on 48 haastetta (24 suden kanssa ja 24 ilman), joita on mukava ratkoa yhdessä kaverin kanssa. Pelin mukana tuleva kuvakirja herättää sadun aidosti henkiin. Sympaattiset hahmot ja laadukkaat, kestävät osat innostavat lapsia leikkimään ja ratkomaan haasteita yksin ja yhdessä yhä uudelleen ja uudelleen.

 

Wobbleez kävelevä koira, dalmatialainen / Toyrock Oy

Suloisen pehmeä Wobbleez-koira on myös tottelevainen: se kävelee perässäsi, kun talutat sitä. Koiran jalat liikkuvat somasti tepsuttaen, kun sitä vedetään hihnasta eteenpäin. Ikäsuositus yli 3-vuotiaille.