Teemaleikkileluehdokkaat 2016

PixelPhotoDisneyPrincess

Pixel Photo Disney Princess 6600 / Importante Oy

Pakkauksessa on 4 yhteen liitettävää reikäpohjaa sekä 6600 kpl 4mm nuppeja. Pakkauksen sisältämillä mallikuvilla voi tehdä Disney Prinsessoista joko Tuhkimon tai Ariellen muotokuvan. Kuvamosaiikki muodostuu alustalle pisteltävistä nupeista, lopputulos on ihanan eläväpintainen 25 x 33 cm taulu.

 

Ompeluleikki

Ompeluleikki / Leikkien Group Oy

Ompele esimerkiksi linnulle ja pöllölle siivet, kärpässienelle pilkut tai yhdistele ompelukuvia oman mielikuvituksesi mukaan! Mitä syntyykään jos ompelette vaikka yhdessä ystäväsi kanssa kaikki ompelukuvat ketjuksi kiinni toisiinsa? Leikkien Ompeluleikki sisältää 23 iloisen värikästä ompelukuvaa ja viisi eriväristä narua kuvien ompeluun. Ompeluleikit harjoittavat hauskalla tavalla lapsen hienomotorisia taitoja.

 

Muotilaukku_kasityosetti

Muotilaukku – käsityösetti / Markkinointi Suomela Oy

Sukkulan suihketta, väreillä leikittelyä ja kutomisen iloa. Kudontakehyksellä voit kutoa värikkään muotilaukun, rannekorun, matton, ym. vain mielikuvitus on rajana. Ohjekirjassa yksityiskohtaiset kuvitetut ohjeet upean muotilaukun (25cm x 24cm) ja rannekorun kudontaan. Kudontakehys on helppo käyttää ja niiden kanssa tämän vanhan perinteen opettelu on hauskaa ja mielenkiintoista.

Kudonta on hyvin vanha käsityötaito, jossa kudontakehyksellä ja langalla luodaan erilaisia kankaita. Aikaisemmin kudontaa pidettiin perinnetaitona, jolla valmistettiin kankaita, mattoja, ym. kotitalouksien tarpeisiin. Vuosien saatossa kudonnasta on tullut todellinen taiteenmuoto. Tämä sarja opettaa sinulle käsilaukun kutomisen. Kun opit kutomisen taidon voit suunnitella ja toteuttaa monenlaisia käsitöitä. Ympäristöystävällinen – valmistettu kierrätetyistä materiaaleista.

 

Aamupalasetti

Aamupalasetti / Tevella Oy

Puiset aamupalatarpeet lasten leikkeihin. Nyt kaksi suosikkituotetta edullisesti samassa paketissa. Tarrakiinnitteisten hedelmien leikkaaminen onnistuu mukana tulevalla veitsellä. Maitotölkin korkeus 12 cm. Yhteensä 16 osaa. Paketin koko: 40x6x26 cm. Ikäsuositus: 3+.

 

Leikkisettitalli

Leikkisetti talli / Tevella Oy

Hieno kokonaisuus maatilaleikkeihin. Talli koostuu kolmesta osasta, jotka voidaan kasata usealla eri tavalla. Pakkaus sisältää tallin lisäksi eläimiä, aitapaloja, traktorin ja maanviljelijän. Yhteensä 16 osaa. Materiaali puuta ja muovia. Tallin korkeus 30 cm. Paketin koko: 48x14x32 cm. Ikäsuositus: 3+.

 

未标题-1

Hamsteri ja jättitalo / Toyrock Oy

Hamsters in a House on pienten touhukkaiden hamstereiden maailma, jossa hamsterit vipeltävät pitkin ja poikin ja puuhailevat kaikenlaista. Suloinen hamsteri asustaa jättitalossaan, jossa on monta hauskaa toimintoa ja äänitehosteita. Hamsteri juoksee juoksupyörässä, laskee liukumäkeä, käy vessassa ja nukkuu vuoteessaan. Hamsteri toimii 1 x LR44-paristolla (sisältyy pakkaukseen) ja talo toimii 3 x AAA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen). Ikäsuositus yli 4-vuotiaille.