Nyt #saaleikkiä – osallistu somehaasteeseen ja voita pelipalkinto

Leikkiminen tekee hyvää ihan kaikille.

Paitsi että leikki on välttämätöntä lapsen kehitykselle, on se hyödyllistä myös aikuiselle. Tutkimukset ovat osoittaneet, että leikki vaikuttaa työympäristössä mm. työhyvinvointiin ja työtehokkuuteen. Leikkiminen stimuloi ihmisen aivoja ja vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehoon ja mieleen.

Me Suomen Leluyhdistyksessä olemme sitä mieltä, että jokainen saa leikkiä niin vanhaksi asti kuin haluaa. Valitettavasti lasten leikki-ikä uhkaa lyhentyä, ja me aikuisetkin unohdamme helposti kyvyn leikkiä, vaikka se ratkaisi monta asiaa kiireisen arjen keskellä.

Haastamme kaikki suomalaiset lapset ja aikuiset leikkimään! Osallistu haasteeseen jakamalla kuva omasta leikkihetkestä Instagramissa tai Facebookissa tunnisteella #saaleikkiä. Leikkihetki voi olla kuva hiekkalaatikolta, toimiston neukkarista tai auton takapenkiltä. Leikki ei katso aikaa eikä paikkaa. Kaikkien osallistujien kesken arvomme joka kuukausilautapelipalkinnon. Kaikki pelit ovat Vuoden Peli 2018 -kisan finalistipelejä.

#Saaleikkiä-haaste ja siihen liittyvä arvonta ovat voimassa joulukuuhun 2018 asti tuoden leikin voimaa niin koteihin, kouluihin, päiväkoteihin ja työpaikoille. Toivomme haasteen tuovan hauskan tauon arjen keskelle.

Leikkisää syksyä!

Arvonnan säännöt: Voittajakuva valitaan joka kuukausi kaikkien osallistujien kesken (#saaleikkiä-tunniste, myös edeltävän kuun osallistujat otetaan mukaan). Olemme yhteydessä kuva-arvonnan voittajiin aina henkilökohtaisesti, emmekä julkaise kenenkään tietoja kysymättä. Palkinnot postitetaan voittajille. Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa. Muistathan kysyä aina lupaa, kun julkaiset kuvia somessa.

Arvonta alkaa 8.lokakuuta ja päättyy joulukuussa 2018.