Kaksi pohjoismaista peliyritystä yhdistää voimansa – Tactic Games on ostanut ruotsalaisen Bex Sportin

Tactic Games Oy jatkaa asemansa vahvistamista ostaessaan ruotsalaisen Bex Sportin. Ruotsin Högnäsissä perustettu Bex Sport AB on ulkopeli- ja urheilupeliyritys, joka on erikoistunut ulkopeleihin.

Bex Sport on maailmallakin tunnettu korkealaatuisista brändeistään, kuten Original Kubb -pelistä. Yrityksen valikoimaan kuuluu muun muassa puusta valmistettuja pelejä, ulkopelejä, lumileikkituotteita ja lautapelejä. Tuotteet täydentävät Tacticin ulkopelivalikoimaa. Tacticin menestynein ulkopeli on Original Mölkky, jota myydään yli 200 000 kappaletta vuodessa ympäri maailmaa.

– Bex Sport on vakaa, ruotsalainen ulkopelialan markkinajohtaja. Kaksi näin vahvaa ulkopelibrändiä muodostavat vankan yhdistelmän, toteaa Ruotsissa ja Tanskassa Tacticin maapäällikkönä toimiva Fredric Johansson.

Vuonna 1985 perustettu Bex Sport jatkaa liiketoimintaansa Högnäsistä käsin ja samojen työntekijöiden voimin.

– Tactic Games on vakaa 50-vuotias pohjoismainen perheyritys, jolla on pitkät juuret ja mittava verkosto. Tämä yrityskauppa varmistaa jatkuvan yhteistyön olemassa olevien kumppanien ja Bex Sport AB:n välillä, ostopäällikkö Pierre Bladh Bex Sportilta kertoo.

Viime vuonna Tactic Games hankki Chrom As:n, yhden maan suurimmista ja vahvimmista pelien ja lelujen jälleenmyyjistä. Yhdessä Bex Sport, Chrom ja Tactic Games muodostavat väkevän pohjoismaisen toimijan.