Hahmoleluehdokkaat 2016

537571 Project Mc2 Doll with Experiment McKeylas Lava Light FW PKG L (2)

Project Mc2 McKeyla ja laavalamppu / Amo Oy

Project Mc2 McKeyla -nukke ja laavalamppu on osa Project Mc2 nukkelinjaa. Muotinukke McKayla on Netflixissä syksyllä 15 alkaneen TV-sarjan päätähden näköishahmo ja pukeutunut sarjasta tuttuun asuun. Nukke on täysin nivelletty.  Nukke lanseerataan Suomessa syksyllä 2016, jolloin Netflixissä on 15 suomeksi dubattua osaa. Project Mc2 McKeyla –nuken mukana tulee oma mielenkiintoinen tieteellinen koe, jonka raaka-aineet ovat kotoa löytyviä perustarvikkeita. Voit tehdä oman laavalampun, mukaan tarvitset vain vettä, kasviöljyä, elintarvikeväriä ja poretabletteja (vaikkapa Berocca tms. poretabletti).  Tämän päivän tytöt ovat teknologisesti valveutuneita, kiinnostuneita luonnontieteistä, matikasta ja taiteesta ja Project Mc2 McKayla -nukke innoittaa tytöt leikkimään juuri näiden asioiden ympärillä.. Sarjaan liittyy myös muita lisätarvikkeita ja nukkeja sarjan teeman mukaisesti.

 

Suki

Shibajuku Shizuka -nukke / Amo Oy

Japanilaisen Harajuku nuorisokulttuurin ja muodin innoittama persoonallinen, uuden kokoinen isompi muotinukke. Kaunis nukke ja asut, joissa on paljon yksityiskohtia. Shizuka-nukella on kauniit yksilölliset lasisilmät, joista toinen silmä on vihreä ja toinen sininen sekä upeat moniväriset hiukset. Nuken mukana tulee pinnejä nukelle hauskaan hiusleikkiin sekä tytön omaan käyttöön. Nukke on nivelletty ja kuvastaa omaa persoonaansa värikkäillä, runsailla ja yksityiskohtaisilla vaatteillaan. Täysin uudenlainen nukke muotinukkekategoriaan. More is more!

 

KolmePientaPorsasta

Kolme pientä porsasta / Leikkien Group Oy

Olipa kerran… Perinteisestä sadusta tutut kolme pientä porsasta seikkailevat hauskassa satupelissä. Auta kolmea pientä porsasta rakentamaan talot oikeille paikoilleen. Aseta possut pelilaudalle haasteen mukaisesti ja rakenna talot niin, että possut jäävät ulos leikkimään. Vaativammissa haasteissa peliin tulee mukaan susi! Ole varovainen, ettei susi pääse nappaamaan possuja! Pelasta possut rakentamalla talot niiden suojaksi, jotta possut voivat leikkiä turvallisesti sisällä talossa. Peliä voi pelata yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Kaverin kanssa pelattaessa etsikää yhdessä oikeaa ratkaisua haasteeseen, jolloin peli kehittää erinomaisella tavalla pelaajien vuorovaikutus‐ ja yhteistyötaitoja. Peleistä tutun voittaja‐häviäjä ‐asetelman sijaan oikean ratkaisun löytyessä molemmat ovat voittajia! Kolme pientä porsasta ‐peli sisältää 48 haastetta (24 suden kanssa ja 24 ilman sutta). Mukana on myös hauska Kolme pientä porsasta ‐kuvasatukirja.

 

Kaksoset

Kaksoset / Tevella Oy

Suloiset kaksosnuket ovat valmiina leikkiin. Pakkaus sisältää kaksi pehmeävartaloista nukkea, joilla on ihastuttavat ilmeet. Nuken pituus 33 cm. Paketin koko: 29x10x29 cm. Ikäsuositus: 2+.