Esittelyssä Vuoden Peli -kilpailun strategiapelit!

Tutustu kaikkiin Vuoden Peli -kilpailun startegiapelien sarjaan ilmoittautuneisiin peleihin alla:

Flick’Em’ Up / Enigma Distribution Oy Finland

Kaltaisesi revolverisankari ei koskaan ammu ohi. Se onkin tärkeää. Jäljellä on vain yksi luoti, mutta muuta et tarvitsekkaan Cooperin hirmuvallan kukistamiseen lopullisesti. Tervetuloa Flick Em Upin jännittävään maailmaan! Se on peli, jonka mukaansatempaavat asetelmat ja erikoiset osat muuttavat keittiönpöytäsi karuksi ja armottomaksi villin lännen kaupungiksi. Lataa Coltisi, ota tilanne haltuun ja vastaa tuleen. Olet typerys, jos kuvittelet vihollisesi antavan sinulle armoa. Päätitpä kylvää kauhua Cooperin klaanin kaltaisten kanssa tai auttaa Seriffiä valvomaan lakia ja puolustamaan viattomia, Flick Em up tarjoaa jännittävän ja unohtumattoman matkan villiin länteen!

 

Honshu / Lautapelit.fi **FINALISTI**

Honshu on kartanrakennus- ja tikkipeli, joka sijoittuu feodaaliajan Japaniin. Pelaajat ovat aatelisia, jotka havittelevat uusia maita ja mahdollisuuksia. Yksi peli kestää 12 kierrosta ja jokainen kierros jakautuu kahteen vaiheeseen: Ensiksi pelataan karttakortteja tikkiin ja arvokkaimman kortin pelannut saa ensimmäisenä valita yhden pelatuista korteista. Sitten pelaajat käyttäjät tikistä saamiaan karttakortteja omien karttojensa laajentamiseen. Jokainen pelaaja rakentaa omaa karttaansa yrittäen maksimoida pistesaaliinsa.

Imhotep / Lautapelit.fi

Imhotep oli muinaisen Egyptin ensimmäinen ja kuuluisin rakennusmestari. Osaatko seurata hänen esimerkkiään ja rakentaa ajan hammasta uhmaavia monumentteja? Tarvitset siihen kiviä, joita kuljetetaan laivoilla rakennuspaikoille. Et kuitenkaan päätä yksin laivojen määränpäästä, vastustajillasi on oman suunnitelmansa. Kamppailu arvokkaimmista kivilasteista on kovaa. Menestykseen tarvitaan taitavia suunnitelmia ja ripaus onnea.

Vuoden Strategiapeli 2017: Jorvik / Lautapelit.fi **VOITTAJA**

Viikingit hallitsivat osia Englannista vuosikymmenten ajan. Heidän aikanaan etenkin yhdestä kaupungista tuli kukoistava kaupan ja käsityöläisten keskus. Nykyään tämän kaupungin nimi on York – viikingeille se oli Jórvik. Jórvikissa hankitaan voittopisteitä muun muassa käymällä kauppaa ja tukemalla käsityöläisiä, sekä puolustamalla kaupunkia piktien hyökkäyksiltä. Pelissä on omaperäinen huutokauppamekanismi, jossa hinta on sitä parempi mitä pidempään odotat vuoroasi. Riskinotto voi kannattaa, jos muut pelaajat eivät ehdi ensin!

Tokaido / Enigma Distribution Oy Finland **FINALISTI**

Tokaido oli yksi keskeisimmistä kulkureiteistä Edo-kauden Japanissa. Antonio Bauzan samannimisessä pelissä kuljetaan Tokaidoa pitkin Kiotosta Edoon. Voittajaksi selviytyy pelaaja, joka kokee matkansa aikana eniten elämyksiä.