Esittelyssä Vuoden Peli -kilpailun lastenpelit!

Tutustu kaikkiin Vuoden Peli -kilpailun lastenpelien sarjaan ilmoittautuneisiin peleihin alla:

 

Baluba / Lautapelit.fi

Kuka ehtii ensiksi Sammakkokuninkaan luokse vinkeässä viidakkoseikkailussa? Joessa polskivat eläinystävät auttavat pelaajia etenemään viidakon läpi ja vesiputouksen yli. Tarkkasilmäinen pelaaja voi päästä askeleen verran muiden pelaajien edelle.

 

Coral Reef / Tactic Games Oy

Tervetuloa koralliriutalle! Etsi kaksi kerrallaan korteissa näkyvää merieläintä ja osoita ne samaan aikaa pelilaudalla! Jos onnistut siinä ennen muita pelaajia, sinut palkitaan merieläinhahmolla!

 

Vuoden Lastenpeli 2017: Dr. Eureka / Amo Oy **VOITTAJA**

Oletko Tohtori Eurekan nopein ja nokkelin avustaja? Siirrä koeputkissa olevia palloja haastekortin osoittamaan järjestykseen niin ettet koske niihin käsilläsi – onnistuuko? Ota haaste vastaan ja testaa itse! Näppäryyttä, nopeutta ja hyvää hahmottamiskykyä vaativa perhepeli 2 -4 pelaajalle. Peliaika noin 15 minuuttia. Sisältää 54 haastekorttia, 24 väripalloa, 12 putkiloa ja ohjeet.


Five Little Fish / BRIO Ab

Kalasta kala pöydältä ja katso kuinka se heiluttaa värikästä pyrstöään. Sinun tulee myös muistaa, mikä kala kuuluu kullekin pelaajalle! Joka kerta kun vastaat oikein, saat yhden kortin – se jolla on eniten kortteja voittaa! Hauska ja nokkela muistipeli perheen pienimmille haastaa ja kehittää monella eri tasolla. Peli harjoittaa muistia, kehittää hienomotoriikkaa ja tarjoaa hauskan ja värikkään hetken yhdessä.

 

Gigglebug kikattavat kuutiot / Martinex Oy

Kun kuutiot lopettavat tanssinsa, alkaa Kakkiaista naurattaa! Kun kakkiainen nauraa, on pelaajien aika löytää parit! Kuinka nopea olet? Kikattavia kuutioita voi pelata neljällä eri vaikeustasolla, kahdella eri tavalla: vain kuutioiden kanssa tai yhdessä korttien kanssa. Kenellä pelin lopussa on eniten kuutioita, voittaa pelin. Hauska hahmottamiskykyä kehittävä peli kaikenikäisille!

 

Hertan kaupunki / Amo Oy **FFINALISTI**

Opettavainen Hertta-peli, jossa rakennetaan yhdessä kaupunkia. 2-4 pelaajalle.Kuka pelaajista löytää kaupungista ensimmäisenä paikan joko asukkailleen, autoilleen, taloilleen tai puilleen, on voittaja. Mieti tarkoin milloin pelaat katulaatan ja milloin pelaat pelimerkkisi. Löydätkö paikan pelimerkillesi? Opettavainen peli, joka kehittää strategista ajattelua ja havainnointikykyä. Pakkaus sisältää 36 värikästä katulaattaa ja 24 pelikorttia pidikkeineen.

 

Hoksaa! / Sanoma Pro Oy

Iloisessa Oppi&ilo-lautapelissä etsitään, tutkitaan ja kisaillaan! Heitetään väri- ja kuvanoppia ja etsitään niiden osoittamia asioita pelilaudalta: esimerkiksi jotain terävää, jotain punaista ja pyöreää tai jotain syötävää. Nopeus on valttia! Vaihtelua
peliin saadaan kokoamalla pelilauta aina eri järjestykseen. Kaksipuolinen paljon yksityiskohtia sisältävä koottava pelilauta ja kolme erilaista noppaa tarjoavat eri ikäisille pelaajille oman tasoista haastetta. Viihdytään yhdessä!

 

iKNOW Junior / Tactic Games Oy

Vastaa kysymyksiin ja suorita erilaisia tehtäviä, jotka voivat sisältää piirtämistä, lukemista ja paljon, paljon enemmän! Tässä monipuolisessa ja täysin uudenlaisessa lasten tietopelissä pelaajat voivat pyytää vihjeitä tai ratkaista pulmat yhdessä pelitoverin kanssa!

 

Junior Party Alias / Tactic Games Oy **FINALISTI**

Selitä ja arvaa sanoja sanakorteista ja esitä erilaisia hahmoja näyttelykorteista! Jos muut pelaajat eivät keksi, mitä korteissasi oli, he voivat etsiä oikean kuvan pelilaudalta!

 

LaGoonies / Lautapelit.fi

Kuka löytää kummitusten piilot? Lumotun laguunin asukkailla on taas kepposet mielessä. Joskus kuplakummitukset menevät kuitenkin liian pitkälle. Silloin Mauno Mustekala hermostuu ja kieputtaa lonkeroillaan laguunin varsinaiseksi vaahtokylvyksi. Sukella laguunin pyörteisiin ja etsi kummitukset kuplien keskeltä! Nyt tarvitaan tarkkaa silmää ja terävät hoksottimet.

 

Mimiq / Marektoy Oy Ltd

MimiQ on nauruhermoja kutkutteleva korttipeli, jossa ilmeilemällä yritetään kerätä kortteja kanssapelaajilta. Eikö sinulla ole korttia, jota vastustajasi ilmeellään pyytää? Näytä kieltä. Se, jolla on eniten kolmen ilmeen pareja kun pakka on tyhjä, kruunataan MimiQ-mestariksi!


Olipa Kerran / Lautapelit.fi

Kuvaus pelistä: Ilkeä kuningas on levitellyt kaikki satukirjan sivut ja levitellyt ne puutarhaan. Lapset yrittävät yhdessä löytää satukirjan sivut paikoilleen satukirjaan. Peliä pelata yhdessä!

 

Partaralli / Toyrock Oy

Partaralli on vauhdikas koko perheen toiminnallinen muistipeli, jossa kerätään kortteja ja kasvatetaan pitkää partaa. Pelaaja, jolla on ensimmäisenä neljän palan parta, voittaa pelin. Peliaika 15 min. 2-4 pelaajalle, ikäsuositus yli 4-vuotiaille.

 

Peikkovuori / Plasto Oy Ab Ltd

Olit ystäviesi kanssa metsäretkellä kun jouduitte ilkeän metsänpeikon vangeiksi. Nyt olette vankeina peikkovuoren sisällä ja heidän täytyy päästä ulos ennen kuin muututte peikoiksi! Peikkovuorelta voi päästä ulos useita eri teitä, mutta sekä kivetyt polut että riippusillat ovat huonossa kunnossa. Siksi teidän täytyy kerätä kiviä ja lankkuja, jotta voitte korjata tien ja päästä karkuun. Muistakaa myös varoa peikkoa, jotta hän ei pysäytä pakomatkaanne! Peikkovuori on helppo strategiapeli, jota pelataan joukkueessa toisia joukkueita ja peikkoa vastaan.

 

Rhino Hero / Tevella Oy **FINALISTI**

Haaa! Rhino Hero on taas liikkeellä. Tuo eläinten sankari kiipeää pelotta korkeimpienkin talojen katoille etsiessään rosvoja. Rhino Hero on vahva kuin leijona ja viekas kuin kettu, mutta myös painava kuin sarvikuono. Se saa vankimmatkin kerrostalot huojumaan. Voitteko auttaa Rhino Heroa rakentamaan pilvenpiirtäjän tukevasti korkeuksiinsa? Lisäkortit, suunnanmuutokset ja lepotauot tuovat peliin oman säväyksensä. Voittaja on pelaaja, joka on pinonnut viimeisen kattokorttinsa tai jolla talon romahtamisen jälkeen on vähiten kortteja jäljellä. Jännittävä 3D –pinoamispeli. 2-5 pelaajaa. Ikäsuositus: 8+.
Iso peli-idea pienessä paketissa!

 

Ticket to Ride: First Journey / Enigma Distribution Oy Finland

Ota ensimmäiset Ticket to Ride -askeleesi Ticket to Ride: First Journey -pelissä. Kerää erivärisiä kortteja, valtaa niillä rautatiereittejä junillesi, toteuta matkalippusi ja voita! Helposti opittava ja nopeasti pelattava Ticket to Ride: First Journey on täydellinen johdanto Ticket to Ride -pelisarjaan. Kiipeä kyytiin ja tutustu läpi Euroopan kulkevaan ihmeelliseen rautatieseikkailuun!


Weeeooo Weeeoo / Martinex Oy

Jossain palaa, toisaalla on kissa puussa ja venekin karahti karille. Onneksi on päivystävä Palomestari, joka kiitää autollaan apuun. Weeeooo-pelissä pelilaatikko muuntautuu palo-autoksi, jota ohjaa Palomestari-figuuri. Pelaajat yrittävät vuorollaan hoitaa mahdollisimman monta pelastustehtävää. Eniten pelastustehtäväkortteja kerännyt. Palomestari voittaa pelin.

 

Wobbly Worm / Maki A/S

Paristokäyttöinen renkaanheittopeli. Kytke peli päälle ja yritä saada heitettyä omat renkaasi kiemurtelevaan matoon. Ensimmäisenä kaikki renkaat matoon saanut pelaaja voittaa pelin. Pelin saa koottua kolmeen eri korkeuteen.