Ajoneuvoleluehdokkaat 2016

90530_01

Hot Wheels Hyper Racer -auto / Amo Oy

Väriä vaihtava motorisoitu Hot Wheels -auto, jossa hienot ääni- ja musiikkiefektit. Kun painat toimintanappia, kuulet auton käynnistävän moottorin huippukierroksille ja näet, miten auton väri samanaikaisesti muuttuu vihreästä siniseksi. Vauhdin ja ajon hurmaa täydentävät musiikki ja upeat ääniefektit, joita leikkijä ohjaa toimintanapeilla. Auto on pituudeltaan n. 24 cm. Auto toimii 3 x AA/LR6 paristoilla, jotka sisältyvät pakettiin.

 

BRIOPaloasema

BRIO Paloasema -ratasetti / BRIO AB

Hieno paloasema kannustaa roolileikkeihin. Paloasema sisältää helikopterin laskeutumispaikan, liukumäen, paloautot, lieskat, moottorisahan ja palomieshahmot. Toisessa paloautoista on myös valo- ja äänitoiminnot.

 

Paw Patroller

Paw Patrol – Paw Patroller / Maki A/S

Paw Patroller bussi on täydellinen pelastuskulkuneuvo, jolla Ryhmä Hau pennut pääsevät vaivattomasti uusiin pelastustehtäviin. Lapset voivat ajaa lempikoiranpentunsa kulkuneuvoineen bussin sisään ja suunnistaa yhdessä uusiin seikkailuihin. Bussin lisäksi pakkauksessa tulee mukana Riku kulkuneuvoineen. Bussiin mahtuu sisälle 3 kulkuneuvoa tai 6 kulkuneuvoa (ostettava erikseen), kun bussi on avonainen. Leikkisi tuntuu kuin itse Ryhmä Hau sarjalta ääniefekteineen! Sisällä bussissa on toimiva hissi, joka vie pennut Rikun komentokeskukseen. Bussin keulaan mahtuu 4 Ryhmä Hau perus figuuria (ostettava erikseen).

 

WhisteleRacer

Whistle Racer -puhallusauto laatikossa / Martinex Oy

Auto, johon sinun pitää puhaltaa virtaa. Mitä kovemmin puhallat, sitä nopeammin auto kulkee.